Salonul internaţional de artă naivă şi outsider art

Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi Fundaţia Outsider Art – Franţa vă invită joi, 9 august 2012, ora 18.00, la vernisajul Salonului internaţional de artă naivă şi outsider art.

Expoziţia face parte dintr-un proiect de anvergură internaţională, aflat la a II-a ediţie în România, care prezintă lumea artei brute sau singulare sau naive sau populare sau neuve invention sau doar mai altfel. Lume vastă şi interesantă, în arta brută găsim tot ce nu vor să accepte curentele acceptate ale artei, găsim artişti fără studii riguroase de artă, găsim arta populară cu trăsături naive, dar şi creaţia celor pentru care arta e terapie, a creatorilor din impuls, a celor capabili de revelaţii sau doar uşor de încadrat în acţiuni programatice.

Expoziţia va fi deschisă până pe 26 august 2012, în sala Oaspeţi, de marţi până duminică. Luni este închis.

Sursa

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Salonul internaţional de artă naivă şi outsider art

  1. Cat e intrarea? Nu am mai fost demult la muzeul asta. Mai exact din iarna, cand era o expozitie cu oua pentru Paste. Nu imi aduc aminte luna, dar stiu ca a nins o groaza atunci, de-abia am ajuns cu masina ca era polei. Cred ca voi merge si la expozitia asta, suna interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *