Superstitii despre ziua de vineri 13

vineri 13

Am avut o zi de vineri 13 in luna februarie, inca una in martie si va mai fi inca una in noiembrie 2015. Cand vorbim despre credinte, traditii si superstitii, cele asociate cu ziua de vineri 13 merita o mentiune speciala. Se pare ca aceasta zi are asociata o asa incarcatura incat oamenii efectiv nu pot sa functioneze normal in aceasta zi.

Rasfoind paginile istoriei, putem vedea ca ziua de vineri 13 este marcata de ghinion. Acest lucru se datoreaza numarului 13 – cel mai ghinionist numar – si asocierea sa cu ziua de vineri – cea mai ghinionista din saptamana. Treptat ziua de vineri 13 a devenit acceptata universal ca una foarte ghinionista, este in momentul de fata cea mai raspandita superstitie la nivel mondial.

Lista de superstitii a continuat sa creasca pe masura trecerii timpului, oamenii adaugand inevitabil noi si noi superstitii legate de aceasta zi. O lista a acestora este enumerata in continuare, pe unele s-ar putea sa le gasiti chiar surprinzatoare.

  • Daca te-ai nascut intr-o zi de vineri 13, intreaga viata iti va fi marcata de ghinion.
  • Daca te tunzi sau iti tai parul intr-o zi de vineri 13, vei avea un deces in familie.
  • Daca schimbi locul de dormit vineri in data de 13, vei avea cosmaruri toata noaptea.
  • Daca iti dai unghiile in aceasta zi vei avea de asemenea parte doar de ghinioane.
  • Ziua de vineri 13 este una foarte nepotrivita pentru a incepe orice, de la afaceri la proiecte si asa mai departe.
  • Conform superstitiilor inradacinate, ziua de vineri 13 este una foarte nepotrivita pentru a consulta un astrolog.
  • Orice calatorie sau sejur care incepe intr-o zi de vineri 13 se va termina dezastruos.

Scepticii, in incercarea de a elimina aceste superstitii formate de societate, isi programeaza intentionat evenimente importante pentru aceste zile. Acest lucru nu a reusit insa sa schimbe in totalitate conceptia formata despre cea mai ghinionista zi, vineri 13. Ca o concluzie, se poate spune ca sunt doar superstitii in mintea noastra, si ca doar gandirea critica ne poate ajuta sa le depasim. Trecerea peste aceasta frica a momentului este lucrul ce trebuie de facut pentru a nu ne fi afectata productivitatea sau stilul de viata in aceasta zi atat de temuta.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *