Filme pe care orice adolescent trebuie sa le urmareasca

Adolescentilor le place sa se uite la filme. Le place sa se uite la comedii, la comedii romantice, la drame sau la filme horror. Iata care sunt filmele pe care orice adolescent ar trebui sa le urmareasca.

Fame. Inca de la lansarea sa in anul 1980, acest mare clasic al filmului muzical american semnat de Alan Parker s-a bucurat de un succes enorm in randul adolescentilor si nu numai. Acesta urmareste parcursul periculos spre glorie a unui grup de elevi de la High School of Performing Arts, reunind cativa din cei mai buni dansatori din New York.

Moonrise Kingdom. Lansat in anul 2012, filmul face parte din succesele realizatorului american Wes Anderson. Fidel esteticii retro si captivat de aceasta din urma, filmul spune povestea lui Suzy si a lui Sam, in varsta de 12 ani, care au decis sa fuga de acasa pe o insula situata in largul New England.

Clueless. Cu replici ramase in memoria multora dintre noi, filmul realizat in anul 1995 de catre Amy Heckerling a reusit sa marcheze mai multe generatii de adolescenti. Inspirat de romanul lui Jane Austen, Emma, filmul este centrat asupra vietii de zi cu zi a tinerei Cher, o eleva de liceu populara din Beverly Hills.

Peppermint Soda. Acest film, lansat in anul 1977, se inspira din propriile amintiri din copilarie ale realizatoarei Diane Kurys, transportandu-ne cu umor si lejeritate in Parisul anilor 1960.

The Breakfast Club. Scris si realizat de catre John Hughes, acest film american lansat in anul 1985 a devenit o veritabila emblema a unei generatii. Filmul ne prezinta o zi din viata a cinci adolescenti radical diferiti unul de altul – un supradotat, o marginala, o atleta, un infractor si o fata de bani gata – constransi de situatie de a petrece o zi impreuna pentru a incerca sa raspunda la o intrebare existentiala. Un exercitiu care le va da tuturor existenta peste cap.

Grease. Un film iconic apartinand lui Randal Kleiser si lansat in anul 1978, este o adaptare a comediei muzicale omonime. Intriga se petrece in Statele Unite ale Americii si povesteste idila dintre Sandy si Danny, doi tineri care frecventeaza aceleasi localuri.

Mean Girls este o comedie americana apartinand lui Mark Waters, lansata in anul 2004, o adaptare a romanului Queen Bees and Wannades a lui Rosalind Wiseman. Intriga filmului este centrata asupra cotidianului lui Cady, o eleva noua, transferata din Africa, care se lasa din ce in ce mai influentata de colegele sale.

American Pie nu ar avea cum sa lipseasca din topul celor mai potrivite filme pentru adolescenti. Lansat in anul 1999, filmul spune povestea a 4 adolescenti care fac un pact – acela de a-si pierde virginitatea inainte de incheierea anului scolar. Amuzant si presarat cu o multime de aventuri nebune orin care trec cele patru personaje principale, filmul s-a bucurat de un succes enorm si are mai multe parti.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *