Tik Tok- 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre aplicatia preferata a adolescentilor

Tik Tok, cunoscuta si sub numele sau vechi, “Musical.ly”, inainte de a fi cumparata de catre societatea chinezeasca ByeDance, este o aplicatie de partajare de videoclipuri foarte in voga in randul adolescentilor. Iata cateva informatii despre ea.

Tik Tok imbina de minune muzica si dansul. Nu e de mirare ca Tik Tok seduce o multime de adolescenti din lumea intreaga. Aplicatia le propune sa se filmeze in timp ce canta playback si sa danseze pe hiturile momentului.

Pot realiza mai apoi un mic montaj care sa cuprinda secventele inregistrate inainte de a le partaja cu alti utilizatori. Un fel de videoclip home- made care dureaza in jur de 15 secunde care le permite sa intre in pielea personajului preferat timp de cateva secunde.

Utilizatorii au de asemenea posibilitatea de a rejuca tot in playback scene de film, de a mima anumite scene sau miscari sportive sau sa accepte anumite provocari.

Obictivul- sa se distreze si sa isi puna la munca creativitatea.

Aplicatia are peste 500 000 de utilizatori. Tik Tok are deci mai mult de jumatate de million de utilizatori sau adpeti in lumea intreaga. Chiar sunt 150 de milioane de persoane care folosesc aplicatia in fiecare zi. Un succes care nu se opreste insa aici- aplicatia numara 45,8 milioane de downloadari, deci un veritabil record.

Tik Tok face parte deci fara indoiala din categoria aplicatiilor preferate de catre adolescenti, pe langa WhatsApp, Snapchat sau Instagram.

Tik Tok este intersiza celor care sunt sub 13 ani. La fel ca si in cazul celorlalte retele sociale, Tik tok nu se recomanda celor care au mai putin de 13 ani. Dar realitatea este cu totul alta- conform sondajelor, cei care au mai putin de 13 ani si care folosesc aplicatia, sunt din ce in ce mai multi.

Aplicatia Tik Tok poate expune utilizatorii sai unor terte personae. Se arata aici cu degetul narcisismul, hipersexualizarea sau hartuirea cu care se pot confrunta utilizatorii de aici. Dar asta nu este totul- poate sa fie un reper pentur utilizatorii rauvoitori.

Tik Tok dispune de o functie de semnalare. Pentru a se priteja de tot felul de pericole, Tik Tok permite utilizatorilor sai sa isi creeze un cont privat. Are deci protectii precum restrictionarea vizualizarilor, filtre, un sistem intern de semnalare iar echipa de moderatori poate suprima orice continut neadecvat sau orice utilizator care nu respecta conditiile de utilizare.

Iar cum este rezervata celor de peste 13 ani, parintii pot bloca aceasta aplicatie pe telefonul copiilor, gratie unei aplicatii sau al unui sistem de control parental.

Nu e deci de mirare ca Tik Tok a depasit chair si Facebook sau Instagram. Aici se propune un vast catalog de cantece, pe care poti face karaoke sau o coregrafie, functionalitati de montaj, filtre sau autocolante… pe scurt poti sa fii cel mai creativ intr-un timp foarte scurt. Umor, cantec, dans… chiar ai de unde alege. Sunt si din ce in ce mai multe provocari.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *