Fructele cu cel mai ridicat continut de vitamina C

Corpul uman are nevoie de vitamine pentru a putea creste si a se putea dezvolta. In total, sunt un numar de 13 vitamine de care corpul nostru are nevoie in acest scop. Acestea sunt categorizate in vitaminele A, B, C, D, E si K. Majoritatea vitaminelor le asimilam in timp ce mancam. In urma unei mese corpul nostru este capabil sa creeze vitamana D si K.

Inainte de a trece la fructele cu cel mai ridicat continut de vitamina C, va vom explica pe scurt care este rolul acesteia in corpul uman. Fiecare vitamina are o anumita functie si fiecare reactioneaza intr-un anumit fel cu corpul nostru.

Vitamina C este una care ajuta sistemul cardiovascular si reduce riscul aparitiei cancerului, atacurilor cardiace, racelii sau gripei. Studiile arata ca sunt necesare 500 de miligrame de vitamina C in fiecare zi pentru a reduce cat mai mult riscul conditiilor de mai sus. Vitamina C ajuta mult in intarirea sistemului imunitar de aceea este recomandata a fi consumata zilnic.

Vitamina C poate fi gasita in majoritatea tipurilor de fruncte de zi cu zi, dar urmatoarele au continutul cel mai ridicat:

  • Capsunile

Acest fruct este unic din multe puncte de vedere. Pe langa faptul ca are semintele crescute in afara este si unul din cele mai hranitoare fructe cunoscute de om.  Este cunoscut faptul ca acest fruct ajuta in reducerea nivelului de stres si de colesterol din corp imbunatatind mult circulatia. La fiecare 100 de grame de capsuni ajungi sa consume 59 de miligrame sunt vitamina C.

  • Portocalele
Citeste si:  Importanta gestionarii informatiilor intr-o afacere

Portocalele sunt un fruct recomandat in cele mai multe cazuri cand o anumita persoana are nevoie de Vitamina C.  Continutul de vitamina C in portocale este putin mai mare decat in cazul capsunilor. La fiecare 100 de grame, continutul de vitamina C este de 100 miligrame.

  • Ciresele Acerola

Ciresele Acerola sunt cele mai bogate fructe in vitamina C. Acestea au un continut de 1678 mg de vitamina C la fiecare 100 de grame. Aceasta este o cireasa de origine indiana si pot ajunge la un diametru de pana la 2.5 centrimetri.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *