Salvați Roșia Montană de oameni și spoturi proaste

Acum ceva timp, ziceam de Cosmote și abordarea lor total deficitară în domeniul reclamelor. Dar la ei a fost doar ideea proastă, spotul putând fi folosit cu mare folos în alte situații, însă la cei ProRoșiaMontană, ultimele două spoturi sunt proaste de la cap la coadă. S-au spetit, au adus-o pe Maia M. și Dragoș B., dar rezultatul este umor involuntar.

Seria de reclame pentru Salvați Roșia Montană a debutat cu Maia Morgenstern. O actriță de o anume calitate, cu o anume prestanță. Prestanță fiind un eufemism pentru a nu spune că ea este o așa de trăitoare a artei, încât nici o reclamă la cafea nu poate face fără un monolog incredibil de lung și de idiot doar pentru a descrie un nimic. Bun, dar are și roluri memorabile, deci senilitatea se omite. Și a fost un clip decent. Na, venea puternic, ea se mânjea de sânge, avea o voce de mamă oropsită și pentru circa 10 secunde după ce se termina clipul te-ai fi dus peste RMGC și le-ai fi spart capul. Apoi îți trecea. Și-a făcut stocul de vizualizări, de share-uri pe Facebook și am zis că e gata. Dar nu.

Mai nou, este o altă reclamă cu Dragoș Bucur. Tipul este un actor cum o fi, nu l-am văzut în atâtea roluri încât să mă pronunț, dar rolul din spotul SRM este jalnic. Își lasă ceasul, verigheta și ia un patent și-și scoate un dinte de aur. Bun, aici începe umorul. Se screme la masă și cu patentul în gură de parcă ar fi constipat. Suflă greu, dar reușește, la timp ca să fie iar amuzant cu o voce total nepotrivită. În final, el își dă aurul capitaliștilor, infamilor de la RMGC. Și ploaia care cade în tot acest timp pare turnată cu stropitoarea găurită, este concentrată doar pe masă. Pentru cine a văzut “Moara cu noroc”, ecranizarea din anii ’50, ei bine, ploaia e la fel de proastă în ambele.

Spoturile s-or fi vrut tari, mari, să te facă să înțelegi ceva. Ce a ieșit este un spot bun, de văzut, cel cu Maia, și altul amuzant, cretin. Păcat de oamenii folosiți. Dacă doriți, recomand de la “concurență”. Da, desigur, a luat bani de la RMGC, este un pișcotar, este aia, ailaltă, dar aici este doar un clip, deci vizionare plăcută, umorul n-a ucis pe nimeni.

Sursă foto: Futezătorii

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Salvați Roșia Montană de oameni și spoturi proaste

  1. Si acum o sa vina cativa hateri si o sa inceapa o mare discutie pro/contra. Sincer din punctul meu de vedere s-a incercat o 'sensibilizare' a sufletelor noastre intr-o maniere socanta.. insa pe noi cu greu ne mai sensibilizeaza ceva. Sper din suflet ca urmatorul clip sa nu fie cu vreo cantareata care isi smulge piercingul din buric/limba/nas sau de prin alte parti mai putin lasate la vedere..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *