Cumpara casa visata chiar acum la Cluj

panorama gardens

Alegerea casei este un pas important pe care il faceti in momentul in care va ganditi la viitorul confort al familiei. Alegerea zonei este la fel de importanta, un spatiu in aer liber, departe de galagia si agitatiaorasului fiind ideal si foarte cautat in ziua de azi.

Panorama Gardens ofera case de vanzare in Cluj intr-un complex modern, urmarind crearea unei comunitati sigure, curate si relaxante pe care sa o puteti numi “acasa”. Bazele proiectului Panorama Gardens au fost puse de o companie din Marea Britanie cu o experienta de 30 de ani in domeniul investitiilor imobiliare, constructiilor civile si dezvoltarii. Design-ul modern si conceptul reflecta trend-urile occidentale si par a se potrivi de minune si la noi, in special avand in vedere ca aceasta nisa este la inceput de drum.

Casele de vanzare din cadrul complexului rezidential Panorama Gardens din Apahida, judetul Cluj sunt combinatia perfecta intre relaxare si accesul facil in oras, fiind situat la doar 15-20 de minute distanta de centrul orasului. Casele disponibile pentru vanzare sunt de doua tipuri: duplex si strandard cu suprafete construite de 119 respectiv 129 m patrati, pe loturi de teren de aproximativ 250 de m patrati. Interiorul cuprinde 3 dormitoare si 3 bai, balcoane inchise cu geamuri fumurii, spatiu de parcare pentru 2 masini si gradina atat in fata cat si in spatele casei.

Materialele utilizate in constructia caselor din complexul Panorama Gardens sunt si ecologice, punandu-se accent pe economie. Izolatia exterioara din polistiren, precum si gradul mare de izolare a caramizilor si geamurile termopan cu 2 foi de sticla mentin temperatura optima in interior asigurata printr-un sistem de incalzire central de 24 kW. Eficienta energetica este un avantaj enorm asigurata de aceste materiale, rezistenta la uzura fiind un alt beneficiu care va va scuti de necesitatea executarii reparatiilor. Suntem atat de siguri de calitatea lucrarilor incat va oferim o garantie de 2 luni care acopera orice cheltuieli care are putea interveni in cazul unor defectiuni.

Complexul rezidential Panorama Gardens din Apahida, judetul Cluj, va pune asadar la dispozitie case de vanzare la preturi exceptionale si conditii calitative superioare pe care pur si simplu nu le puteti refuza. Avantajele sunt mai mult decat evidente si tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a va convinge este sa programati o vizionare la nr. de telefon 0725 999 222 sau direct pe site-ul web panoramagardens.ro atat de pe calculator cat si de pe mobil. Nu ezitati sa investiti in viitorul Dumneavoastra si al familiei Dumneavoastra.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *