Găzduire blog gratis

Blogurile reprezintă cea mai bună unelta în marketingul online, un loc în care oamenii îşi spun părerea, un loc în care spun ce gândesc, fără să fie obligaţi să scrie ce spune şeful, ca-n mai toată presa tradiţională. Blogurile pot să fie personale sau pe anumite nişe. Blogurile pe anumite nişe sunt create special pentru a discuta despre un anumit domeniu. Blogurile nisate sunt cele mai productive, din punct de vedere financiar. Munca depusă o să fie răsplătită, în cazul în care sunt publicate articole din care lume are de învăţat ceva, în cazul în care numărul cititorilor o să fie cât mai mare. Pentru asta e nevoie de calitate în scris, de subiecte noi şi originale.

Cele mai multe bloguri la nivel global rulează pe platforma WordPress, fiind o platformă simplă, uşor de utilizat. Un blog în WordPress este văzut foarte uşor şi de motoarele de căutare. Pentru a vă crea un blog aveţi nevoie de un domeniu, dar şi de un server pe care să puneţi blogul. De server se ocupă cei de la Xtenso Tech, chiar şi gratis. Compania Xtenso Tech susţine Comunitatea Bloggerilor din România. Pentru a beneficia de găzduirea gratis a blogului, trebuie doar să trimiteţi un mail la office@xtenso.ro , iar în cel mai scurt timp posibil o să aveţi un răspuns la solicitarea dumneavoastră.

Citeste si:  Concurs Review-uri EXE

Cu ce se ocupă Xtenso Tech ?

Xtenso Tech este o companie cu capital românesc, deschisă în luna mai a acestui an. Echipa este formată din oameni profesionişti, cu ceva experienţă în spate, putând să ofere cele mai bune soluţii de găzduire web ssd, web design şi web development, software development, marketing online. Xtenso Tech se afla în plină dezvoltare, oferind servicii de calitate, la cele mai bune preţuri.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *