Tipuri de personalitate la gravide

Grea viaţa de gravidă. Iată mai jos o serie de tipuri de persoanlitate ale gravidelor. Sunt curios câte femei care au fost sau sunt gravide se regăsesc în descrierile de mai jos:

Gravida perfectă

Este tipul de gravidă rară, pe care majoritatea femeilor însărcinate o invidiază, dar o şi urăsc în acelaşi timp. Este genul care face totul ca sarcina să evolueze că la carte şi dincolo de paginile ei. Este personalitatea care adopta toate trucurile posibile şi imposibile pentru a asigura fătului o dezvoltare optimă. Este femeia care nu se atinge de alimente nesănătoase, pentru care nu există viciile sau fast-food-ul şi care analizează toate studiile şi ştirile care apar pe seama îmbunatăţirii dezvoltării şi evoluţiei intrauterine a fătului. Este ca un mic şoarece de bibliotecă care abia aşteaptă să îi mai cadă pe mână câte o carte pentru a fi şi mai bine informată legată de toate aspectele unei sarcini.

Gravida “gură-spartă”

Este genul de graviduta pentru care termenul secret nu are o definiţie şi o noimă. Spune tot şi de toate, chiar şi cele mai intime secrete. Este genul de persoană “gură-spartă”, care este nerăbdătoare să intervină în discutiii şi să vorbească despre absolut toate subtilităţile şi particularităţile sarcinii. Acestea includ informaţii ginecologice şi sexuale care ar putea fi considerate “prea mult” chiar şi de către medicul ginecolog. Este dornică să povestească totul, de la momentul concepţiei, la primele consultaţii la medic şi la greutăţile cu care se confruntă în timpul contactelor sexuale cauzate de creşterea burticii. Este un tip de personalitate uşor enervant, dacă nu chiar iritant şi genul de gravidă de care alte viitoare mămici se feresc şi nu ştiu cum să le ocolească.

Gravida “high-tech”

Este gravidă modernă care se încrede în puterea şi calitatea produselor de tehnologie modernă, ba chiar este dependentă de ele. Prefera întotdeauna analizele medicale care folosesc tehnici de ultima performanţă, face şi testele medicale neobligatorii, pentru orice eventualitate, şi este dependentă de telefonul ei ultramodern. Este o graviduta care foloseşte smartphone, pentru că acesta este dotat cu aplicaţii care îi organizează mai uşor viaţă şi toate lucrurile legate de sarcină şi naştere.

Pe lângă acestea, gravidă high-tech este preocupată de toate tehnologiile care permit înregistrarea şi imortalizarea celor mai emoţionante momente din sarcina: laptop, aparat foto, camera video, rame foto digitale etc. Încă de la prima ecografie, înregistrarea primelor bătăi ale inimii şi până la pozarea burticii în toată evoluţia şi splendoarea ei, graviduta care e mereu în pas cu tehnologia nu ratează nimic. Mai mult chiar, principala ei grijă este legată de faptul că va pierde atât de multe momente emoţionante de imortalizat sau înregistrat în timpul naşterii… Asta dacă nu care cumva se hotărăşte să filmeze întregul film…

Gravida – Martha Stewart

Graviduta care are personalitatea “Martha Stewart” e mai puţin preocupată de aspectele medicale şi de sănătate ale sarcinii, atenţia ei şi eforturile îndreptându-se spre tot ce ţine de copil şi naşterea lui: de alegerea ţinutei de ieşire a bebeluşului din maternitate, de aranjarea şi decorarea camerei lui etc. Principala ei grijă este că va naşte şi nu va apuca să picteze peretele lateral al camerei în crem, aşa cum şi-a propus şi că nu va ajunge la timp pătuţul mult visat şi deja comandat. Este genul de gravidă atentă la detalii şi la toate aspectele estetice ale ideii de a avea un bebe.

În încheiere o recomandare personală tuturor mămicilor sau viitoarelor mămici: www.nichiduta.ro

Sursa: copilul.ro

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Tipuri de personalitate la gravide

  1. Eu am fost una din mamicile care a reusit sa renunte la toate lucrurile nocive cand am aflat ca sunt insarcinata..am renuntat la fumat si am mancat cat se poate de sanatos..acum am o fetitza perfecta :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *