Ideea de investitie in criptomonede pare sa incolteasca si sa infloreasca in mintile unui numar din ce in ce mai mare de oameni. Este un lucru cat se poate de normal, in conditiile in care piata de monede virtuale a creat milionari in ultimii ani, iar atentia asupra acestui nou mod de tranzactionare a crescut considerabil.
O astfel de investitie nu este simpla si implica riscuri. Pe langa riscuri, exista si o multime de sarcini pe care fiecare investitor trebuie sa le duca la bun sfarsit, incepand cu analiza atenta a monedelor in care investeste si terminand cu partea de monitorizare criptomonede. Exista peste 1500 de monede virtuale pe piata si aproape zilnic apar altele noi. Evident, nu toate au succes, ceea ce face gasirea solutiilor castigatoare scopul pe care oricine trebuie sa il urmareasca.
Ghidul investitorului incepator. Care sunt principalele elemente de urmarit?
Este greu de pus in pagina un ghid complet, care sa invete orice investitor secretul criptomonedelor. De fapt, nu exista un secret, ci exista ideea de munca, analiza si putin noroc, la fel ca in orice alt domeniu. Inceputul poate sa fie conturat in cateva idei si trebuie sa includa in mod obligatoriu cativa pasi:
Cautarea monedelor cu idei extrem de bune in spate. Orice criptomoneda se bazeaza pe o idee si incearca sa rezolve o problema, intr-un fel sau altul. Cautarea poate sa fie o munca titanica, ce implica citirea a sute de whitepapere. Din fericire, exista o multime de diamante neslefuite care pot fi transformate in criptomonede de succes, insa acestea trebuie sa fie gasite.
Descoperirea celei mai bune metode pentru stocarea monedelor. Monedele virtuale se stocheaza in portofele virtuale. Multe dintre ele sunt sigure, in timp ce altele pot avea brese de securitate care sunt exploatate de catre cei care doresc sa profite. Exista o multime de ghiduri online si de recomandari de portofele, asadar, alegerea ar trebui sa fie destul de simpla. Cel mai bun portofel ar trebui sa fie sigur si sa poata pastra cat mai multe monede.
Analiza taxelor de tranzactionare. Tranzactionarea monedelor poate sa ascunda o serie de taxe, care sunt de regula intre 0.1 si 0.2% din suma tranzactionata. Exista si exchange-uri care nu au taxe de tranzactionare, insa este bine sa fie analizate cu mare atentie inainte de a fi folosite.
Descoperirea terminologiei criptomonedelor. Exista o multime de cuvinte noi care pot intra in vocabularul investitorului. Shilling, Mooning, Bag Holders sau Shitcoin sunt doar cativa dintre termenii folositi deseori pe forumurile de specialitate. Intelegerea tuturor acestor termeni inseamna un pas in fata pentru intelegerea intregii piete.
Analiza legislatiei tarii din care se face tranzactionarea. Unele tari sunt foarte reticente in ceea ce priveste monedele virtuale, in timp ce altele sunt foarte deschise la aceasta noua tehnologie. Pentru o investitie fara probleme este bine sa fie analizate cu mare atentie legile, precum si riscurile pe care le implica nerespectarea lor. Exista numeroase tari in care tranzactionarea este total interzisa.
De multe ori, investitia in criptomonede poate sa insemne un job full time. Este profitabila, insa in acelasi timp este riscanta si necesita multa munca, asadar, cei care doresc sa castige milioane investind 100 de euro trebuie sa fie foarte temperati.
Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.