Recomandare: Tableta PC Allview AllDro 3 Speed T

Dacă acum câteva zile scriam despre lansarea primului martphone Dual Sim cu ecran Super AMOLED Plus românesc, m-am gândit că nu ar strica o recomandare din partea mea în caz că sunteţi pasionaţi de tablete. Defapt o recomandare şi în wishlist în acelaşi timp pentru că tableta PC Allview AllDro 3 Speed T al celor de la AllView mi-a făcut cu ochiul încă de când am văzut prezentarea video de mai jos:

Şi să vă zic şi de ce, niciodată nu m-am înţeles cu touchscreen-urile, nu mă pot obişnui cu tastele virtuale deloc, îmi vin peste mâna, fie că-i vorba de smartphone-uri sau tablete. Însă cu AllDro 3 Speed T problema se pune altfelpentru că are posibilitatea de ataşare a unei tastaturi, după cum se vede şi în prezentarea video. Un alt aspect important la tableta asta este configuraţia pe care o voi prezenta mai jos:
Sistemul de operare al acestei tablete este Androit 4.0. Procesorul este un Cortex A8 la 1,2 Ghz, memorie flash 16GB şi 1GB memorie RAM. Destul de bine cât ruleze destul de rapid orice aplicaţie disponibilă. Conectivitatea la internet se face prin Wi-Fi iar pentru 3G prin modem.

Posibilitatea conexiunii HDMI poate face posibilă transformarea televizorului în monitor. Deasemenea poţi viziona filme direct din tableta pe TV.

Securitatea este oferită de BitDefender iar ca varianta profesională AllDro 3 Speed vină la pachet şi cu aplicaţiile Office preinstalate (excel, word, powe point etc.).

Un alt avantaj important este modalitatea foarte simplă de a naviga pe internet fie prin intermediul touchscreen-ului fie cu ajutorul tastaturii ataşate. Deasemenea prin intermediul aplicaţiei “News” ai cel mai nou portal de ştiri direct pe tableta ta.

Mai multe detalii cât şi preţul acestei tablete găsiţi aici.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Recomandare: Tableta PC Allview AllDro 3 Speed T

  1. Asa stiam si eu, ca una dintre putinele firme romanesti care mai produc ceva de calitate in tara asta. Din cate vad eu, tableta asta are o groaza de avantaje, nu vad de ce lumea ar alege alta marca, din moment ce are si calitate si pret bun.

  2. Sunt foarte bune produsele celor de la Allview. Nu am fost platit sa spun asta , vorbesc din experienta. Daca nu as fi lucrat domeniu nu as fi spus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *