Galaxy Home, boxa portabila Samsung soseste in aprilie

Absenta de la marele eveniment in care au fost prezentate cu surle si trambite doua din cele mai asteptate smartphone-uri ale anului, Galaxy S10 si Galaxy Fold, boxa portabila Galaxy Home va fi lansata in aprilie, cel putin acesta sustine presedintele Samsung.

Galaxy Home, boxa portabila de la Samsung dotata cu asistentul vocal Bixby va fi lansata in luna aprilie, s-a confirmat acest lucru. Aceasta informatie a fost confirmata de catre DJ Koh, presedintele Samsung in timpul conferintei dedicate lansarii oficiale a Samsung S10 si Galaxy Fold.

Numeroase anunturi au fost facute in cadrul acestui eveniment insa niciun cuvant despre  Galaxy Home pe care am descoperit-o pentru prima data in august anul trecut in timpul prezentarii oficiale ale lui Galaxy Note 9, dupa care in timpul unei conferinte organizate de catre dezvoltatorii de la Samsung in noiembrie. Galaxy Home va fi, evident, animata de asistentul vocal Bixby introdus in urma cu doi ani odata cu lansarea telefonului Galaxy S8. Initial a fost conceput drept o interfata menita sa ne permita sa controlam smartphone-ul insa Samsung a introdus aceasta tehnologie si la alte produse. Bixby va aparea si la televizoarele Samsung in acest an precum si la frigiderul Family Hub.

Integrarea asistentului vocal Bixby la o boxa conectata era o urmare logica pentru Samsung care a achizitionat fabricantul de produse audio Harman la sfarsitul anului 2016. Insa Galaxy Home isi va face aparitia pe piata deja bine dotata, dominata de catre Amazon si asistentul Alexa.

In ciuda unui design putin mai ciudat care seamana cu un gratar de gradina, Galaxy Home pare sa fie o boxa inteligenta extrem de atractiva din punct de vedere tehnologic. Sunetul este realizat folosind tehnologia AKG, brand proprietar Samsung dupa cumpararea Harman/Kardon.

Galaxy Home are la baza asistentul virtual Bixby, care poate prelua comenzi vocale complexe, similare  versiunii de pe telefoanele mobile. Spre deosebire de alte boxe inteligente, boxa de la Samsung este complet compatibila cu Spotify si  beneficiaza de functia SoundSteer. Aceasta din urma este capabila sa directioneze sunetul spre utilizator, detectandu-i pozitia folosind cele opt microfoane de mare precizie.

Galaxy Home este clasat drept un produs premium, similar lui HomePod de la Apple, mai

degraba in concurenta cu Echo de la Amazon si cu Google Home de la Google. Pretul acestei boxe portabile nu este inca cunoscut insa trebuie sa ne asteptam la un produs mai mult sau mai putin similar cu boxa de la Apple. In Europa, HomePod este vanduta la un pret de 349 de euro. Ca o comparatie, Echo de la Amazon si Google Home pot fi cumparate la un pret incepand cu 50 de euro. Insa calitatea sonora este inferioara celei oferite de HomePod si Google Home.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *