Un service gsm de incredere, pentru un telefon mai fericit

service-gsm_1

Mai in gluma, mai in serios, una dintre dramele omului modern e atunci cand i se strica telefonul. Parca in acel moment toata lista de prieteni, dar si accesibilitatea la diverse surse de informare parca se naruie. Sa nu mai vorbim despre groaza de dus la un service, care se compara cu vizita la medic. „Nu ma duc, ca imi e frica?! Daca aflu ca nu mai functioneaza? Oare cat o sa ma coste? Pot intreba dinainte costul, nu par nerespectuos? Si daca e nevoie de „internare”? Ce o sa ma fac fara el?”

Multi au tendinta sa mearga pe varianta evitarii problemei, mai ales atunci cand defectiunile sunt minore. Din pacate, simpla lor ignorare nu aduce cu sine vreun avantaj de niciun fel. Nu e ca si cum s-ar trata de la sine, daca te minti crezand ca nu e, de fapt, nimic. Indiferent de cum ar fi privita problema, ignorarea lor aduce cu sine mai multe batai de cap pe viitor, chiar mai costisitoare.

De aceea, ar fi indicat ca de la primele simptome sa te duci la un service GSM cu profesionisti de cea mai buna calitate, care sa gaseasca solutii la problemele tale si ale telefonului. In asa fel, nu vei fi nevoit sa platesti bani suplimentar pentru servicii care nici macar nu exista, nu vei astepta zile intregi pentru o simpla reparatie si nici nu te vei confrunta cu fete morocanoase, care te inspecteaza din cap pana in picioare.

Citeste si:  Galaxy Home, boxa portabila Samsung soseste in aprilie

Nu, la Glassgsm, se respecta toti clientii, indiferent de cererile si pretentiile lor. Si bineinteles, se caut solutii pentru orice problema, oricat de grava ar fi ea. Telefonul tau va fi ca nou, in foarte scurt timp, cu piese inlocuitoare de cea mai buna calitate, chiar originale, destinate fiecarui model de telefon in parte. Cei de la Glassgsm sunt oricum recunoscuti pentru faptul ca ofera reparatii de cea mai buna calitate, fara a apela la chinezarii sau replici ale respectivelor piese.

De mentionat este ca sediul fizic Glassgsm se afla in Suceava. Acesta e un real avantaj pentru cei care locuiesc in respectivul oras, care in aproximativ cateva ore ajung sa isi repare telefonul. Totusi cauza nu este pierduta nici pentru cei care locuiesc in alte orase ale tarii, dimpotriva chiar. Telefonul care are nevoie de reparatie este pur si simplu pus intr-un colet, apoi expediat la adresa Glassgsm. In aproximativ trei zile, cu tot cu transport, este rezolvata problema telefonului stricat, iar el este returnat intact. In plus, indiferent daca clientul este sucevean sau face parte din alte zone ale tarii, se ofera garantie de 6 luni pentru orice reparatie.

Astfel, daca ti se pare ca ceva totusi este in neregula in legatura cu reparatia, poti oricand sa apelezi la un profesionistii Glassgsm care sa gaseasca solutii la problemele tale. Aceasta garantie se aplica numai in cazul in care piesa care a fost reparata sau inlocuita pare sa nu functioneze corespunzator. Costurile in acest caz nu vor fi suportate de client. Daca telefonul a fost scapat din greseala sau nu i s-a acordat grija necesara, este in totalitate vina clientului.

Citeste si:  Lenovo a prezentat nou-venitii din gama ThinkPad

Haideti sa nu mai transformam un telefon stricat intr-o drama si sa lasam treaba pe mana profesionistilor! Glassgsm e mereu la datorie!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *