Grija fata de animalele de companie este supravegheata de autoritati

Suntem martori la o situatie trista in ceea ce privestea soarta animalelor de companie insa mai exact a patrupedelor care o data ajunse in grija unor stapani nu se inregistreaza o constanta in aceasta activitate. De aceea autoritatile vor sa introduca taxe care ii va responsabiliza mai mult pe stapani, vizand ca animalele de companie sa fe sterilizate.

Care sunt noile taxe pentru animalele de companie?

In prima faza se mizeaza pe nevoia de a steriliza, de a castra animalele care sunt in grja stapanilor. Asta va preveni inmultimrea si ca drept urmare abandonul cu cifre alarmante. Insa ce se intampla cu cei care doresc un animal fertil? Nu contesta nimeni ca iubind animalele sunt si cei care isi doresc sa perpetueze specia. Pentru o astfel de dorinta se va echivala cu o taxa; convins ca asta iti doresti fii dispus sa platesti 150 de lei ca taxa anuala.

sterilizarea-cainilor

Cum sunt depistati cei care nu respecta plata, taxa impusa?

Autoritatile mixeaza pe o baza de date care sa asigure necesarul de documente care atesta starea de sanatate a animalului detinut. Si mai cu seama pe vecini, pe politisti. Vom asista probabil in curand la o actiune in masa si nu ar trebui sa fie surprinzator cand plimband catelul sa fie cerute actele la control.

Citeste si:  Cum sa faci sa reziste mai mult florile si buchetele primite

Insa exista si exceptii. Prevazatori pentru situatiile favorabile care sa scuteasca de taxa pe unii stapani o adeverinta medicala in acest sens va trebui sa certifice acest fapt. Si asta pentru ca in unele cazuri starea de sanatate a animalutului  nu permite o operatie.

Care sunt riscurile de a nu te supune taxei si procedurii

Pentru ca exista o sansa ca fiind stapan de animal si sa nu le fi castrat poate vecinii vor fi cei care te vor reclama. Fara a putea motiva lipsa de preocupare pentru aceasta actiune vei fi amendat cu cateva sute de euro care sa trezeasca spiritul civic din fiecare.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *