Hainele inteligente, hainele viitorului

hainele inteligente

Transformam orice este in calea noastra si redefinim in functie de ceea ce impune societatea. Asa se face ca pana si hainele sunt inteligente, hainele viitorului. Suna a film SF insa nu suntem departe de acest adevar, de o realitate care ar trebui sa ne ajute si mai mult. Hainele inteligente vor putea fi accesibile la scara larga, ajungand sa fie “incarcate” cu functii diverse.

De fapt cum am putea defini hainele inteligente? Sunt cele care la un moment dat ar putea sa ne spuna informatii despre circulatia sanguina, despre activitatea creierului si nu in cele din urma chiar si glucoza din sange sau chiar coordonatele spatiale oferite. Astfel, s-ar reduce rata de deces daca e sa tinem cont de faptul ca astfel de haine avertizeaza cand se produce un pericol ce tine de sanatatea celui ce poarta astfel de haine. Cu alte cuvinte, daca esti in pragul unui atac cerebral hainele ce le porti ar putea sa te avertizeze si mai mult decat atat sa existe si o posibilitate de a anunta in timp real ajutoarele necesare.

Intreaga modalitate prin care se poate realiza o astfel de receptare chiar si a locului in care se afla o persoana tine de prezenta unor senzori cu care astfel de haine inteligente sunt captusite. Incorporeaza fibre textile ce vor fi un soi de GPS. Ca si tipuri de fibra cercetatorii care lucreaza la acest proiect spun ca tine de o combinatie intre cupru, polimeri, sticla, la care se adauga si putin argint.

Nu este prima data cand auzim de asa ceva. Exista de asemenea si haine ce isi schimba culoarea, dupa caz transparenta si palida culoare, in functie de bataile inimii. Este clar ca iti vei da seama cum se simte in prezenta ta si cat mai poate minti cu asta. Vom ajunge sa avem nevoie a ne stapani mai bine emotiile si modul de a trisa…sentimental.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *