Iata ce aplicatii care te poti ajuta in viata cotidiana

screen568x568Scapa de amanare

Cu totii suntem putin vinovati pentru ca lasam lucrurile pentru ultimul moment posibil, poate fiindca suntem speriati, ocupati, obositi sau nu stim sa ne administram timpul.

  • Yelling Mom: Cine ne determina mai bine sa terminati o sarcina decat mama voastra? Aceasta aplicatie de 1$ te determina sa iti organizezi sarcinile intr-o lista masiva cu categorii, in care pur si simplu iti pui memento-uri si termene limita pentru fiecare lucru mic pe care vrei sa-l realizezi.
  • Procraster : Aceasta aplicatie de 3$ pentru iOS prima data te determina sa intelegi sarcinile, apoi sa analizezi cea mai buna metoda de abordare. Pentru a prioritiza sarcinile, aplicatiile ofera selectii precum “My task is too big” (sarcina mea este prea mare), “I have to be perfect”(trebuie sa iasa perfect) si “I don’t know where to start”(nu stiu de unde sa incep). De acoolo, iti organizeaza sarcinile si foloseste statisticile, diagramele si logaritmii pentru a-ti determina progresul.

Aplicatii pentru exercitii

Stii ca ar trebui sa faci exercitii in fiecare zi, dar este atat de usor sa te intinzi pe canapea decat sa mergi la sala.

  • Nexercise : Aplicatia gratuita pentru iOS si Android, gamifica antrenamentul si transforma exercitiile in provocari sociale pe care le poti imparti cu prietenii. De indata ce inregistreaza antrenamentele in aplicatii, poti castiga recompense reale, incluzand cupoane pentru obiecte ce au legatura cu fitnessul precum batoane enrgizante si carduri de cumparaturi Best Buy.
  • Endomondo : Aceasta aplicatie gratuite (pentru mai multe sisteme de operare) este la fel ca o retea sociala, dedicata pentru a creea o comunitate de oameni care se motiveaza unul pe altul si isi impart obiceiurile de exerciiti. Inregistreaza fiecare antrenament, oferindu-ti statistici precum bataile inimii si cate calorii ai ars. Daca renunti la antrenament, scrie un scop de exercitiu in aplicatie, si te va motiva cu antrenorul audio incorporat.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *