Ne putem prelungi viata…

viata

Moartea este la fel de naturala ca si nasterea. Cel putin asa sustin majoritatea oamenilor din ziua de azi. Insa, chiar este moartea un aspect natural cu si despre  viata? Aceasta intrebare tine mai mult de mediul academic, dar se pare ca oamenii pot face ceva care sa-i impinga sa traiasca dincolo de cat cred acestia. Cu siguranta, pana in prezent, moartea a fost ceva natural pentru noi. Majoritatea speciilor de pe pamant se nasc si duc o viata cu o durata determinata, aceasta durata fiind stabilita de modul in care corpul lor poate face fata anumitor provocari sau accidente.

Exista unele exceptii, cum ar fi hydra- care sunt creaturi mici si care au legatura cu mediul marin. Acestea nu mor decat daca sunt mancate, avand o abilitate remarcabila de a se ”tine pe picioare”. Este posibil sa ne prelungim viata? Oamenii cauta din cele mai vechi timpuri raspunsul la aceasta intrebare si astazi, sunt curiosi daca tehnologia poate sa le ofere acest lucru pentru a afla daca imortalitatea poate fi o optiune. Se pare ca nu e atat de natural sa impingem limitele si sa ne fortam sa existam pentru totdeauna. Bininteles, ne prelungim durata de viata cu tehnologiile de astazi.

Atunci cand ne luptam cu cancerul sau cu orice alta boala, insa de ce nu poate fi naturala ideea de a ne prelungi viata chiar si mai mult? Exista o multime de argumente despre naturaletea extinderii vietii care au legatura cu evolutia naturii. Punctul de vedere conventional consta in faptul ca nu este nevoie de progresie in evolutie. Insusi Darwin a crezut acest lucru insa punctul de vedere modern este acela ca aceste idei sunt neintelese. Succesul proceselor de evolutie depinde de succesiunea generatiilor: nastere, moarte, nastere, moarte…

Citeste si:  RCA-ul pas cu pas

Noutatile apar la organismele noi nascute. Putem sa evoluam in mod individual si putem continua evolutia ca si indivizi, insa aceasta este o alegere personala a fiecaruia. Insa, ar fi placut ca oamenii sa poata alege daca isi doresc sa mai traiasca sau nu.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *