Iata ce jocuri in doi poti juca cu copilul tău

jocuri in doi

Tu cum îți educi copilul? Joaca jocuri in 2 cu copilul tău și vei vedea cum încet, încet, se va da pe brazdă și îl vei învăța să împartă!

Jocurile în 2 pentru copii sunt accesibile oricărui copilaș care are la îndemână o tabletă sau un laptop. Dincolo de faptul că sunt distractive, puștiul care joacă jocuri în 2 devine automat un copil mai sociabil, dispus să împartă. Cred că aceasta este marea problemă a copiilor, nu știu să împartă și de aici pleacă toate certurile, nemulțumirile și frustrările dintre ei. Pentru că da, chiar și copiii au frustrări. Când sunt dați la o parte, marginalizați și ridiculizați, ajung să-și încarce suflețelele cu tot felul de complexe și tristeți. Cum putem preveni aceste neplăceri între copii? Cum îi putem învăța să fie sociabili și darnici? Simplu, educându-i așa cum trebuie. Învățându-i că în viață trebuie să dai ca să și primești, că în viață trebuie să împarți, că în viață trebuie să te gândești și la dorințele și nevoile aproapelui tău, nu doar la ale tale.

Dar deja intrăm în discuții prea ample și prea serioase. Nu îi poți spune unui copil de 5 ani: Darius, trebuie să împarți că așa este în viață. Nu, este o metodă greșită. Nici nu va înțelege ce vrei să spui. Însă dacă îl iei pe ocolite, dacă îl inviți să joace jocuri online in 2 cu prietenul lui, s-ar putea să primească altfel ideea de a împărți ceva cu cineva. Chiar dacă sună dur ceea ce spun, copiii sunt egoiști și posesivi. Ceea ce au li se cuvine întru totul și cred că nu este nevoie să împartă nimic cu nimeni. Ceea ce primesc este numai pentru ei și așa și este, însă dacă nu înveți la timp un copil să împartă, își va păstra egoismul toată viața. Și nu cred că vrei ca propriul fiu să devină un om dezinteresat de nevoile și dorințele altor oameni. Tocmai de aceea au fost inventate jocurile și jucăriile, nu doar pentru a distra copiii, ci și pentru a-i educa!

Citeste si:  7 motive pentru a inchiria o masina in vacanta

Tu cum îți educi copilul? Reușești să-l faci să împartă ceea ce are cu prietenii lui? Este capabil să dea o jucărie cu împrumut? Dacă nu, poate că ar trebui să încerci și această variantă de a-l educa!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *