Ieseanul

ieseanul

Blogul Ieseanul.eu ofera o structura simpla dar de mare ajutor care personalizeaza fiecare articol si cautare in parte ce este efectuata.

Una dintre cele mai interesante aspecte pe care Ieseanul Blog le ofera, tine de diversitatea articolelor, dar si a arhivei blog-ului care este afisata in sidebar-ul din dreapta paginii. De asemenea, acest blog are ca target un public cat mai tanar, fiind un blog de divertisment, avand o multime de categorii, acestea fiind afisate in partea dreapta a paginii: gaming, relatii, stiri online, turism si multe altele.

Widget-urile sunt un mare atu pentru un blog, insa pot fi si o bila neagra pentru cititori. Da, pot aduce un avantaj financiar celui care administreaza blog-ul, insa ii poate tine la distanta foarte mare pe cititori deoarece pot incarca destul de mult o pagina web, facand-o mai greoaie si imposibil de citit.

Structura blog-ului ieseanul.eu este relativ simpla, care poate atrage vizitatorii prin simplitatea sa. Pana la urma, simplitatea e cel mai sofisticat lucru, nu? Cititorii pot citi un scurt rezumat al articolelor, iar daca sunt intr-adevar interesati de subiectul principal, pot da click pe “read more”, unde vor putea citi articolul integral. Nu se bazeaza pe multe culori, apare predominant un rosu- visiniu care te trezeste la viata si te intriga spre a citi un articol cap-coada.

Citeste si:  Serial Blogevent pentru agățat: azi, studente. Episodul 2

Navigarea pe blog este relativ simpla si beneficiaza de un motor de cautare. Subiectele articolelor abordate nu sunt axate pe o nisa anume, ci adopta teme din mai multe sfere de interes, fiind ca o revista deschisa in fata vizitatorilor. Articolele au un stil aparte în care sunt scrise iar acest lucru isi pune amprenta in mod vizibil asupra blog-ului. Daca ar fi sa descriem in trei cuvinte acest blog, acestea ar fi interesant, creativ dar si un blog care se afla intr-o continua evolutie.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *