It Happened Tomorrow (1944)

Un film despre lumea celor care se ocupa de scrisul ziarelor. Titlul, “S-a intamplat maine”, aminteste de senzationalismul despre care am scris intr-un articol anterior, si care poate fi citit aici: http://blogevent.ro/2015/02/28/senzationalismul/

Un film despre ziarele care arata viitorul. Alt senzationalism! Personajul principal, un reporter, primeste intr-o zi ziarul de maine. Profetiile se implinesc. Si totusi… Este oare totul in ordine? Poate merge totul bine pana la capat? Poate fi interpretat ca un film despre un jurnalist care are mereu noroc in goana lui dupa senzational si ajunge sa prezinte toate stirile importante inaintea tuturor!

Insa, ultima, legata de moartea sa, nu e ceea ce pare! La fel cum titlurile senzationaliste nu se potrivesc cu continutul articolelor sau la fel cum obiectivitatea informatiei e falsificata pentru a prezenta ceva cat mai atragator si mai socant pentru public! Jurnalistul devine el insusi victima senzationalismului pe care l-a pregatit pentru altii in tot acest timp prin articolele lui!

Ziarele mai si gresesc! Deliberat sau nu!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *