21 Jump Street

21 Jump Street este o comedie de week-end potrivită pentru cei care îşi doresc să-şi aducă aminte de vestitul film Academia de Poliţie.

Regizat de Phil Lord şi Chris Miller, co-executive producers la renumitul serial american de comedie, How I met your mother, acum îşi încearcă talentul într-o aventură hilară cu poliţişti, adolescenţi liceeni şi extrem de multe năzbâtii specifice acestui mediu.

Jonah Hill (Moneyball, Superbad) şi Channing Tatum (Step Up, Haywire) sunt doi tineri proaspăt absolvenţi ai Academiei de Poliţie, entuziasmaţi că au reuşit să ajungă poliţişti şi puşi la munca de jos.

Şansa lor de a ieşi în lume şi a-şi dovedi lor şi celorlalţi de ce sunt capabili se iveşte când sunt trimişi sub acoperire într-un liceu, pentru a demasca nişte traficanţi de droguri.

Toate devin mai interesante când fostul tocilar (Jonah) devine acum popular şi rebelul (Channing) este lăsat pe dinafară.

Petreceri, liceeni, droguri, primele iubiri, bal de absolvire, urmăriri inadecvat de ridicole, bătăi, lecţii şi învăţături tipice vieţii de adolescent, împreună fac din acest film o comedie uşoară potrivit mai degrabă unui public care încă mai are probleme cu acneea. :)

În acest film realizat după un serial de televiziune, îi puteţi urmări şi pe Ice Cub, Brie Larson (United States of Tara), Dave Franco (Charlie St. Cloud), Rob Riggle şi Chris Parnell.

Citeste si:  Knight and Day

[youtube id=”ISJR4rVO0TQ” width=”600″ height=”350″]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “21 Jump Street

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *