Încă o dată salvăm lumea

Battleship All mighty! O producţie care are în spate echipa fantastică de la Transformers, dar care nu reuşeşte să impresioneze cu nimic şi tare mi-e că o să candideze la Zmeurică…

Regizorul Peter Berg (Hancock), cunoscut mai degrabă pentru rolurile sale decât pentru ce a regizat, ne spală ochii cu o pleiadă de actori tineri: Taylor Kitsch (John Carter), o blondă bună Brooklyn Decker şi debutul Rihannei, care i-aş fi sugerat că atitudinea superioară nu dă bine şi pe marele ecran.

Ne surprinde poate că Liam Neeson joacă într-un film atât de slab. Taylor Kitsch cred că ar trebui să se orienteze spre pasarelă, pentru că nu reuşeşte să impresioneze cu nimic şi pozează incredibil de mult. Un fel de John Carter 2, ofticat pe viaţă, ca orice om care nu ştie ce să facă.

Scenariul deşi ar părea promiţător eşuează încă de la început. Avem nave spaţiale care ajung la noi şi nu mai pleacă, luptele între forţele armate marine şi extratereştrii, care curios, parcă ar fi nişte animale marine, cu ochi de broască, piele umedă şi barba sub formă de alge, cu o alergie suspectă pentru… lumină!

Nu lipseşte nimic: povestea derbedeului american înrolat de fratele mai mare în armată, îndrăgostirea de fata bună a căpitanului, luptele intense cu zeci de morţi, salvarea lumii, decorarea lui chiar dacă din cauza lui au murit mulţi şi tot tacâmul. Umor atât de clișeistic, încât râzi de cât e de prost.

Citeste si:  “Big Little Lies”- de ce adoram aceste 5 eroine

Eterna răfuială între japonezi şi americani cu iz de pace, dar cu mult sarcasm, avântul oamenilor care nu mai au nimic de pierdut, politică, oameni de ştiinţă care-şi caută curajul printre tufişuri şi discursuri mai puţin credibile despre viaţă.

Cel puțin la nivel de sunet și-au făcut treaba și nici cu efectele speciale nu stau prost, dar nici nu te dau pe spate.

Dacă aveţi răbdare să vă hliziţi la americani 2 ore şi 10 minute, atunci mergeţi să-l vedeți  :)

[youtube id=”qDMXkPfxjOc” width=”600″ height=”350″]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Încă o dată salvăm lumea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *