Îți cunoști adevărata frumusețe?

Cât de important este machiajul pentru o femeie? Știm să ne machiem corect? Știm să ne scoatem în evidență calitățile fără a exagera și a părea niște fețe pictate de amatori?

Cred că foarte puține dintre noi știm să mânuim fardurile cu talent și pricepere. Pentru asta, însă există oameni ca Alice. O doamnă, în adevăratul sens al cuvântului.

E foarte pasionată de tot ceea ce face, iar asta se vede în rezultatele muncii ei. Pe lângă o artistă a machiajelor, Alice e și o soție și o mamă minunată. A reușit să îmbine cu ușurință toate aceste joburi și să dăruiască lumii o mică particică din frumusețea și talentul ei.

Vreau să o descoperiți pe Alice, vreau să aveți încredere în munca ei și să îi oferiți ocazia să vă demonstreze ce înseamnă un machiaz profesional, făcut de cineva care va dori să vă cunoască inițial și de abia după aceea să vă evidențieze  frumusețea și naturalețea.

 

Fotografii realizate de Oscar-Iustin

Pagină Facebook: http://www.facebook.com/machiajalice

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Îți cunoști adevărata frumusețe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *