Ce-i mai important?

Prietenia sau faima?

Cât eşti tânăr şi neşliniştit, îţi vezi prietenii ca pe cel mai important lucru din viaţa ta. Dar dacă ai norocul să ajungi undeva sus, de ce unele persoane uită de unde au plecat , iar prietenii şi familia – cele mai importante lucruri ale unei persoane sunt uitate într-un colţ ca nişte rufe vechi şi ponosite? Sau mai rău, în lumea bloggingului, când creşti şi ai mii de unici pe zi deja uiţi că odată ai fost un mic pixel în vasta asta blogosferă?

Prietenia adevărată este ceva greu de găsit, mai ales să ai alături persoane bune care să te ajute când îţi e greu, să îţi spună o vorbă bună, o încurajare, să îţi dea acel şut în fund când ai impresia că s-a terminat totul. Pe ăştia trebuie să-i preţuim.

Şi tot nu înţteleg de ce faima, banii &co. transformă oamenii în roboţi fără inimă ce nu mai gândesc şi nu mai îşi amintesc de unde au plecat…

De aceea sfătuiesc pe toţi care au acum prieteni şi luptă pentru viitorul lor, şi poate chiar reuşesc să ajungă undeva sus, să nu lase faima să le pape coloana vertebrală.

Citeste si:  Subtitrare vs. dublaj: avantaj/dezavantaj.

Preţuiţi-vă prietenii! Banii nu aduc fericirea!!

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Ce-i mai important?

  1. e relativa chestia asta… adica una e la inceput cand urmaresti 10-20 de bloguri daca la asta te referi, le citesti zilnic si le mai si comentezi cand ai ceva de zis si una e cu 100-200 daca nu mai multe… cat urmaresc "bloggerii de cariera" adica aia care traiesc din asa ceva sau Alisterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *