Joburile în domeniul IT

Astăzi aş vrea să vă vorbesc despre tot felul de joburi pe care le-am găsit pe internetul ăsta vast. Personal am căutat un job de acasă pentru că nu pot munci momentan, fiind în anul terminal la facultate şi având licenţa nu îmi pot permite acest lucru. Însă nu strică să mă uit pe diferite site-uri de recrutări la ofertele de muncă.

Astfel că am văzut o grămadă de joburi în domeniul IT. Mai nou dacă ştii puţin C++, puţin PHP, Java şi puţin mai mult Photoshop eşti numai bun pentru a fi programator. Dar e o mică problemă pentru unii şi una şi mai mare pentru alţii. Eu de exemplu deţin un atestat în informatică, însă acel atestat oferit de liceu nu îmi conferă calificarea necesară în domeniul programării.

De aceea de curiozitate am căutat un site de cursuri online poate poate voi vrea să fac un curs de genul acesta. În afară de Eurocor, care nu mi se pare atât de bun în domeniul IT am dat peste Link Academy. Şi imediat, de la nume mi-am dat seama că ei se cam ocupă cu IT-ul aşa de căutat pe piaţa de muncă.

Printr-o “anchetă” adică cititul fiecărei pagini de pe site special ca să mă simt bine, am ajuns la concluzia că este o firmă serioasă, iar dacă mă voi hotărî vreodată să fac un curs în acest domeniu, clar voi apela la ei.

Citeste si:  Urmeaza-ti visul: interpreteaza-l!

Bun acum hai să vă zic două-trei cuvinte despre ei ca să aveţi şi voi idee despre ce tot vorbesc de 230 de cuvinte.

Din punct de vedere organizatoric, suntem parte a companiei internaţionale Link Group, înfiinţată în anul 1998, cu sediul central la Belgrad, fiind prezenţi  atât pe piaţa din Serbia şi România, cât şi pe piaţa din Slovenia, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina şi Macedonia. În România existăm din anul 2010. Din această regiune am avut, până acum, un număr considerabil de cursanţi. Funcţionăm prin Departamentul de Examene Internaţionale al Cambridge University. Pe teritoriul României, filiala este înființată sub codul de activitate 8559.

Sincer ce mi-a atras mie cu adevărat atenţia a fost faptul că funcţionează cu Departamentul de Examene Internaşionale al universităţii Cambridge. Care ştie de Cambridge, ştie că examenele la această universitate, precum şi examenul de engleză Cambridge sunt extrem de grele, însă sunt văzute internaţional.

În plus, aceştia au parteneriate cu Microsoft, Univeristy of Cambridge, Facultatea de Tehnologia Informaţiei, Prometric, EDEN – European Distance and E-learning Network.

LINK Academy este membru al acestor asociații, ceea ce înseamnă că programa şcolarizării noastre este în conformitate cu standardele mondiale și europene în cele mai noi versiuni ale lor – EUCIP Syllabus 2.4 i CC2001. 

Pe lângă instituțiile internaționale, LINK Academy este membră a Asociației pentru informatică din Serbia și a consiliului asociației universităților populare și de învăţământ nonformal.

Dezvoltarea profesioniștilor IT este principalul nostru obiectiv, de aceea intrăm în afiliere cu toate asociațiile internaționale și autohtone, care ne pot ajuta să asigurăm absolvenților noștri o poziție și mai bună. 

Nu ştiu voi, însă pe mine doar din această prezentare m-au făcut să apelez la ei când mă voi decide. Plus că dacă mergeţi la ei pe site şi citiţi testimonialele veţi vedea că tot ce zic ei este adevărat.

Citeste si:  Lucky Studio Iasi face diferenta in buzunarul tau

Aşa că eu vă urez baftă la învăţat. Nu strică să avem câte o diplomă în plus pe CV şi o şansă în carieră, nu?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *