Timewaste Timer- programul care te face sa platesti

Timewaster Timer

Timewaste Timer e un program pe care il poti instala ca o extensie de Google Chrome, pe Windows sau pe Mac si monitorizeaza timpul pe care il petreci pe Facebook. De fiecare data cand te vei loga pe reteaua sociala, aceasta aplicatie- Timewaste va cuantifica numarul de minute petrecut pe internet.

Aceasta aplicatie de pe internet te face sa platesti timpul pe care il platesti pe Facebook si are ca scop imbunatatirea productivitatii oamenilor.

Mike Ushakov, creatorul programului care “iti mananca banii” daca nu stii sa te controlezi, e printre putinii antreprenori din zona tehnologiei care a avut curajul sa spuna ca petrecem prea mult timp in mediul online uitand astfel sa mai facem si alte lucruri.

Programul Timewaste Timer functioneaza ca un plugin de Google Chrome. Odata ce l-ai instalat, trebuie sa iti faci cont, iar apoi vei fi indemnat sa donezi 20 de dolari in conturile Timewaste. Evident ca acesti bani nu vor mai ajunge niciodata inapoi la tine, acestia functionand ca o donatie catre firma dezvoltatorului Ushakov. Aplicatia iti masoara timpul petrecut pe Facebook si, daca depasesti limita de o or ape zi, te va taxa cu un dolar, care va fi extras din contul tau.

Potrivit site-ului oficial Timewaste Timer, banii vor fi folositi pentru utilizatorii care vor sa renunte la Facebook si de a-i ajuta pe acestea sa lupte cu dependent pe care mediul online si distractiile digitale le creeaza. Totodata, utilizatorii pot dona 20 de dolari pur si simplu.

Ushakov nu vrea sa se gandesca la cum ar putea arata viitorul nostru, daca produsele ca Timewaste Timer nu vor fi folosite de oameni iar acestia nu vor fi constienti de pericolele la care se expun.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *