Un cadou în file de București

Am cunoscut-o pe Ariana în primăvara lui 2007, în timpul unui concurs între licee. Nu ne-am văzut zi de zi, dar am vorbit mult prin intermediul Internetului. În 2010, ea s-a mutat în Timișoara, oraș frumos, oameni drăguți, așa am auzit, iar ea se ducea la facultate acolo, zicea că sunt mai multe oportunități pentru plecat. Eh, fiecare cu deciziile sale. Anul acesta, prin primăvară, mi-a spus că vrea să plece în afară, în “străinătățuri”. Cică prin Erasmus.

Am înțeles și decizia asta, dar, spre deosebire de 2010, acum voiam să-i ofer ceva, un cadou, un simbol, astfel încât să nu ne uităm prea curând. E greu să oferi cadouri bune unei fete, mai ales unei fete care preferă mai mult istoria, literatura și mai puțin briz-briz-urile banale și ostentative. Dar am găsit magazinul Borealy cu vreo două săptămâni înainte de plecarea ei. Acolo probabil că aș fi găsit multe alte cadouri interesante și frumoase, dar eu am ales doar o carte. O carte despre București.

În definitiv, ne-am cunoscut în București și e orașul pe care îl știm amândoi cel mai bine. Am comandat cartea, alături de un ambalaj simplu, dar sugestiv, pe care erau imprimate diverse litere. Eu am subliniat, cu o linie subțire, literele care marcau numele ei: A R I A N A. Apoi, pe margine am scris: “Oriunde pleci, Bucureștii nu se uită”. Ar fi trebuit să spun că nici prieteniile? Probabil că da, dar suntem înțeleși fără cuvinte, nu se uită, pentru că amintirile nu se uită.

Articol scris pentru SuperBlog 2012

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *