Jocuri video violente

EYWuJocuri Metal Gear Solid 2

Metal Gear Solid 2 a inceput un trend suprinzator in seriei, introducerea pistolului cu tranchilizant facut silentios si cu care poti impusca de la distanta (non-letal). MGS intotdeauna te-a provocat sa termini jocul fara ca gardienii sa-si arate semnele de exclamare, dar acele batalii cu bossi ti-au lasat numai sange pe manusile militare.

Dar cu ajutorul pistolului cu tranchilizant din Metal Gear Solid, razboiul s-a schimbat. Nu mai trebuia sa ucizi acei bossi, puteai sa-i lasi inconstienti, implantandu-le in sange un sedativ. Unii bosii apareau drept morti mai incolo in poveste, dar daca nu foloseai doze masive de tranchilizant nu putea fi letal. Mortile lor nu erau din cauza ta cel putin.

Postal 2

Postal 2 este notoriu ca fiind unul dintre cele mai violente jocuri create vreodata. Din cauza ca majoritatea jucatorilor au achizitionat Postal 2 sa aiba sansa sa omoare pe toata lumea, nu esti nevoit sa faci astfel de lucruri. Poti sa il joci intr-un ritm lent si poti termina complotul ridicol al jocului fara sa faci pe nebunul.

Stiu, este greu de crezut ca un joc care iti permite sa folosesti anusul unei pisici drept amortizor la arma are o optiune nonviolenta, dar chiar are. Mai bun, daca reusesti sa rezisti poftelor de a ucide pe toata lumea pe care vezi in cale si completezi fiecare misiune intr-un mod pasnic, vei primi un mesaj de final :

Citeste si:  Spectacolele de operă – poveşti romantice

“Multumesc ca ai jucat

Jesus : Cu placere ”

Pace, omule

Ai jucat vreun joc in care ai decis sa iei calea pacii? Ai avut realizari specifice intr-un joc drept pacifist? Asta demonstreaza ca pana si cele mai violente jocuri pot fi jucate intr-un mod pasnic, putand chiar fi rasplatit pentru actele de mila pe care le-ai aratat de-a lungul jocurilor si nefiind nevoit sa iti patesti constiinta. De aceea incercati sa jucati jocurile intr-un mod pacifist sa vedeti daca v-ar placea.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *