Legende urbane din Japonia

legende

Indiana Jones este responsabil pentru educarea unei intregi generatii despre arca misterioasa pierduta Chivotul Legamantului. Arca, potrivit Bibliei, era receptaculul celor Zece Porunci. Exista multe zvonuri asupra locului incare s-ar afla faimoasa Arca. Unul dintre cele mai surprinzatoare locuri trebuie sa fie in varful Muntelui Tsurugi, pe insula Shikoku.

Arca, asa cum a fost construita de Moise, se pare ca ar detine puteri magice, prin urmare este un lucru foarte cautat si pretuit. Arca era in mod original gazduita  intr-un templu construit de catre Regele Solomon, asta pana in anul 1000 inaintea erei noastre, atunci cand babilonienii au zdrobit si cucerit templul. Dupa asta, locul in care se afla Arca este vag. Peste ani, Arca s-a presupus a fi in Iordania, Egipt, Etiopia, Africa de Sud, Franta, Marea Britanie si in Irlanda.

Oricum, Japonia este cu siguranta cea mai ciudata tara de pe lista, din cauza putinei sale istorii legate de crestinism si iudaism. De fapt, Muntele Tsurugi este un reper  asociat cu shintoissmul si buddhismul. Asadar de ce acolo? Aceasta sugestie a fost facuta de un om de stiinta din anul 1930, Masanori Takane. Dupa ani de de studiu al locului in care s-ar fi putut afla Arca, aceasta a ajuns la concluzia ca aceasta poate fi gasita in varful Muntelui Tsurugi.

Citeste si:  Beauty Files - o poveste începută cu Blog Event

In anul 1964, atunci cand Guvernul Japonez a stabilita ca Muntele Tsurugi este un cvasi parc national, toate excavatiile  au fost banate din cauza motivelor de poluare si daunare asupra mediulu si misterul arcii din Japonia a dost ingropat pentru totdeauna,

Ce puteai sa crezi mai multe despre Japonia decat ca este o tara ciudata, dar si minunata in acelasi timp? Nimic nu poate sa infirme aceste lucruri si mai ales atatea mistere, legende urbane si ciudatenii care se intampla aici in fiecare an si s-au intamplat de-a lungul timpului-sunt dovezile absolute ca Japonia este o tara a miticului.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *