Barbatii sunt mai sensibili decat femeile

barbati

Femeile sunt sentimentale, insa, potrivit unui studiu recent, se pare ca barbatii sunt mult mai emotionali  si mai sensibili decat femeile. Singura diferenta dintre ei este ca, barbatii stiu sa ascunda mai bine aceste emotii.

Barbatii, mai sensibili decat femeile

Se pare ca barbatii sunt mult mai sensibili decat femeile cand vine vorba de prezentarea unor stimuli emotionali. Acest studiu realizat recent, a implicat analiza asupra 15 barbati si 15 femei, carora cercetatorii, le-au dat o serie de videoclipuri pe care sa le observe si, pe care te-ai fi asteptat sa stoarca sentimente emotionale. Continutul acestor videclipuri a fost impartit in patru categorii: fericire, bucurie, emotionante si amuzante.

Rezultatele au aratat ca barbatii au avut reactii emotionale puternice la fiecare din cele patru categorii prezentate. Cand a venit vorba de continut emotional, raspunsul barbatilor a fost de doua ori mai puternic decat in cazul femeilor.

Intrebati sa isi evalueze raspunsurile in functie de continut, femeile au declarat ca au fost mult mai emotionate decat ceea ce se observa in rezultate, in timp ce barbatii au declarat ca nu au fost chiar atat de emotionati in realitate.

Barbatii au fost invatat sa nu isi exprime emotiile

Cu siguranta exita barbati care au fost crecuti cu ideea de a lauda onestitatea emotionala. Dar chiar si astfel de persoane si-au schimbat ideile odata ce au iesit in lume si au realizat ca restul societatii, pe care am construit-o secole la rand, prefera sa-si pastreze emotiile pentru ei. Oamenii sunt invatati sa creada ca sensibilitatea este sinonima cu slabiciunea.

Nu plange, fii barbat! Un om fara emotii si incapatanat. Barbatii au fost invatati ca emotiile sunt un semn de slabiciune. Femeile au invatat exact invers.

Barbatii accepta din ce in ce mai bine emotiile cu care se confrunta, si sunt mai deschisi in fata acestora, in timp ce femeile devin mai independente, mai deschise din punct de vedere sexual si mai rezervate emotional. In final, odata ce ne oprim din a impresiona pe cineva, vom gasi un echilibru- si ne vom desparti de barbatii ca nu isi exprima sentimentele.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *