Locuri paradisiace din lume unde poti sa mergi sa inoti pentru a visa la zile mai bune

Vrei sa visezi putin in zilele astea, pentru a scapa de povara izolarii care tuturor ni se pre cu adevarat interminabila? Te ducem in acest caz peste mari si tari sau oceane pentru a vedea cele mai spectaculoase intinderi de apa din lume.

Poate iti vei planifica si urmatoarea calatorie, cine stie?

Iata deci care sunt cele mai frumoase locuri de pe planeta unde poti inota.

Maldive. Despre Maldive se spune ca este unul din cele mai frumoase locuri pentru inot si scufundari. In inima Oceanului Indian, arhipelagul cu 1200 de insule ofera un cadru unic unde vei putea intalni rechini balene, testoase si balene.

Iar dupa  ce te-ai scaldat in apa cristalina si calda, poti sa te odihnesti pe cea mai frumoasa plaja de nisip alb.

Devil’ s Pool, Zimbabwe. Efectiv, locul este unul  de vis, zici ca ai ajuns in paradis. Ne aflam aici la „piscina diavolului”, deasupra Cascadelor Victoria din Zimbabwe. Dar locul nu are din intamplare acest nume. Nu il vei intalni aici pe diavol, cu siguranta, dar exista un pericol real, deoarece piscina se afla la o inaltime de peste 100 de metri.

Piscina panoramica de la Marina Bay Sands, Singapore. Iata un loc magic unde poti inota dar cu o singura conditie- sa nu iti fie rau de inaltime. Aceasta piscina de 150 de metri lungime se afla de fapt la etajul cu numarul 57 al giganticului hotel Marina Bay’s Sands. Te afli deci la o inlatime de 200 de metri deasupra tuturor si te vei bucura de o priveliste cu adevarat unica asupra orasului animat.

Marea Moarta, Israel. Martea Moarta este cea care te va face sa te simti ca si un magician. Asta pentru ca poti pluti pur si simplu deasupra ei, datorita concentratiei ridicate de sare.

Gran Cenote, Mexic. Daca ajungi prin Cancun, nu trebuie sa ratezi ocazia de a inota intr-unul din cele mai frumoase locuri din lume. Este vorba despre Gran Cenote, care se afla la Tulum, in Riviera Maya. Aici poti inota liber, poti sa iti iei o masca si alte accesorii necesare pentru a te bucura de cele mai frumoase scufundari.

Koh Tao, Thailanda. Bine ati venit pe Insula Testoaselor, insula Koh Tao in traducere originala. Aici te afli in Golful Thailandei, la 70 de km fata de continent. Iar amatorii de funduri marine care au o frumusetze stupefianta cunosc cu siguranta acest loc. Testoasele sunt numeroase, in mod evident, dupa cum o lasa si numele sau de inteles. Le poti vedea mai ales pe plaja Sai Nuan Bay. Si vei putea inota alaturi de el fara probleme.

Blue Lagoon, Islanda. Este o atractie majora de aici. Sa inoti aici trebuie sa se afle neaparat pe lista ta. Este o experienta cu adevarat incredibila sa te afli intr-o apa care are putin peste 30 de grade si sa fii inconjurat de peisaje lunare. In plus, apa in care inoti are si proprietati curative.

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *