Top destinatii virtuale incredibile de descoperit

Ai facut turul tuturor platformelor online, ai vazut toate filmele care te fac sa calatoresti de la tine de acasa, te-ai plimbat prin jurul casei de 100 de ori… dar dorinta de a parcurge lumea nu are cum sa se stinga.

Si chiar daca inca nu este posibil sa calatoresti atat de devreme nu intra in panica sau nu te demoraliza. Iti propunem in acest articol cateva idei de vizite virtuale devenite posibile datorita realitatii virtuale si magiei Webului.

Viziteaza Insulele Feroe in direct. Acest mic arhipelag se afla la 300 de km in Nord fata de Scotia, la jumatatea drumului dintre Norvegia si Islanda.

Si echipa de la Visit Feroe Islands a creat un nou „instrument” de turism de la distanta, primul de acest gen. Cu ajutorul unui telefon inteligent sau al unei tablete, vei putea escalada astfel muntii abrupti de aici, ii vei putea admira de aproape cascadele si repera cele mai frumoase casute cu acoperis din iarba. Este posibil deci sa interactionezi cu localnicii de aici care vor deveni ochii tai, pentru cea mai frumoasa vizita virtuala.

Exploratorul de aici este deci echipat cu o camera video care transmite in direct si care iti va permite nu doar sa descoperi cele mai frumoase privelisti, ci si sa controlezi cum se poate desfasura explorarea.

Yoga, dans si gastronomie la Santa Lucia. Minunata Insula din Antile te invita, de doua ori pe saptamana, sa o descoperi pe contul de Instagram, pentru 7 minute la Santa Lucia. Campania a inceput in 26 martie cu un curs de yoga in direct care oferea o priveliste direct asupra celebrelor varfuri vulcanice Pitons. Celelalte activitati cuprind un curs de gastronomie, o seara de dans si meditatii ghidate.

Descopera vestigiile din Egipt ca si cum ai fi acolo. Egipt este o destinatie care fascineaza o multime de oameni. Exista, bineinteles, o multime de documentare despre misterul piramidelor, dar Egipt este mai mult decat atat. Pagina de Facebook Experience Egypt propune in fiecare zi cele mai frumoase descoperiri ale vestigiilor de aici, prin fotografii, vizite virtuale si videoclipuri. Una din vizitele care nu trebuie sa fie ratate este vizita la 360 de grade a mormantului celebrului Ramses VI.

Exploreaza cele mai frumoase parcuri nationale din Statele Unite. Frumusetile naturale ale Statelor Unite sunt imense. Dar ti se propune sa descoperi cele mai frumoase cinci parcuri nationale de aici, pentru a-ti usura alegerea. Vei ajunge astfel prin Alaska, Hawaii, Utah, New Mexico sau Florida,. Vei reusi sa te impregnezi de magia acestor locuri fantastice unde poate nu vei ajunge niciodata.

Scufunda-te in fundurile marine din Australia. Poti pleca deci in cautarea faimosului Nemo la Marea Bariera de Corali si descopera alaturi de David Attenborough cele mai bogate funduri marine, mergand la bordul lui Alucia, un mic motor submarin foarte inovator.

Imaginile sunt cu adevarat impresionante si pe site-ul Web vei gasi o multime de informatii pertinente cu privire a viata submarina.

Este deci un lucru incredibil sa poti sa vizitezi toate aceste locuri, fara pasaport si fara sa trebuiasca sa iesi din casa. Nu-i asa?

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *