Lucruri interesante din jurul lumii care trebuie sa fie cunoscute de oameni

Rusia vs Bangladesh - Populatie
Rusia vs Bangladesh – Populatie

In jurul lumii s-au produs tot felul de modificari si de lucruri interesante pe care unii oameni nu le cunosc inca. Sunt foarte multe domenii in care sunt spuse lucruri care la prima vedere par total neadevarate. Totusi exista anumite lucruri care sunt adevarate desi nu par a fi decat cuvinte care vor sa atraga atentia. Printre astfel de situatii gasim urmatoarele.

Orasul Chicago a fost ridicat cu peste 1 metru fara a deranja viata locuitorilor

Orasul Chicago este unul din cele mai mari orase din Statele Unite ale Americii si desi pare un oras normal de la malul marii acesta este unul care a fost ridicat cu peste 1 metru fata de nivelul marii. La mijlocul secolului XIX orasul se confrunta cu foarte multe probleme in privinta noroiului care se aduna pe strazile si trotuarele orasului. Reprezentatii primariei au incercat de numeroase ori sa creeze un sistem de canalizare eficient pentru a scapa de aceasta problema, dar fara succes. Fapt ce a dus la imprastierea rapida a bolilor precum dezinteria si colera.

Pentru a rezolva aceasta problema orasul Chicago a ales sa recurga la serviciile lui E Chesbrough din Boston. Acesta a recomandat crearea unui sistem de canalizare de capacitati ridicate si in acelasi timp elevarea orasului pentru permite constructia acestui sistem.

Ideea este ca intreg sistemul de canalizarea f fost realizat fara a intrerupe viata de zi cu zi a oamenilor de rand si fara a reloca sau derama diferite cladiri.

Bangladesh are mai multi oameni decat Rusia

Desi Rusia are o suprafata care este de 9 ori mai mare decat cea de pe planeta Pluto si este cea mai intinsa tara de pe Glob nu este la fel de populata precum Bangladesh. O tara ce are o suprafata putin mai mare decat statul New York. Astfel Rusia are un numar de 143.5 milioane de locuitori pe cand Bangladesh-ul are o populatie totala de 156.6 milioane de locuitor. Fapt ce face din aceasta tara unul din cele mai aglomerate locuri de pe suprafata pamantului.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *