Meet Magento, evenimentul de referință pentru eCommerce și Magento

meet-magento-cluj-napoca-2014

Meet Magento, evenimentul de referință pentru eCommerce și Magento
Dacă eşti comerciant online, furnizor de servicii sau lucrezi în domeniul IT, află că în 13 Septembrie are loc primul eveniment axat pe comerţul online, platforma şi ecosistemul Magento din România. În 2014 evenimentele Meet Magento vor avea loc în mai mult de 10 de tari din întreaga lume, incluzând US, Rusia, Brazilia, Germania, Italia și Spania.

Evenimentul ce va avea loc în Cluj-Napoca, oraş declarat pol naţional de creştere în domeniul IT, va întruni peste 300 de participanți atât din țară cât și din afara țării și va consta într-o conferință generală urmată de două conferințe specializate, Business și Developer, un Expo Zone pentru furnizori de servicii, After Party dar și un Hackathon, în 14 septembrie.

Trackul Business este dedicat proprietarilor de magazine online, oamenilor de marketing şi furnizorilor de servicii. În cadrul acestui track focalizarea va fi pe promovarea magazinelor online și integrarea platformei Magento în strategia de dezvoltare. Trackul Tehnic pe de altă parte este dedicat în special dezvoltatorilor și integratorilor Magento.

Participanții se vor putea de asemenea destinde și socializa și în cadrul sesiunilor de Networking și After Party, ce vor avea loc în cadrul conferinței, resprectiv la finalul zilei.
Meet Magento România este un eveniment orientat către mediul de afaceri și ajută actorii din comunitatea Magento să se infiltreze pe piețele lor, să interacționeze și să schimbe idei care îi vor ajuta să devină mai agili într-o piață competitivă, în continuă schimbare.

Citeste si:  Barmaniada revine! Etapa bere și vin

Partenerii evenimentului Meet Magento Romania 2014 sunt MindMagnet, Bluegento, Optaros, Blue Travel România, EuroWeb, Rocket Web, Azimut, PHP Storm, A&I Consulting, BRD Groupe Societe Generale, Busteco, In2itive, Evozon, Freshbyte, SmartBill, Budușan & Asociații, Pentalog, Nemo Express, Translator, Casa Italia, Morphoza, Cluj Hub, nr-apps.com și Audi Autoworld Cluj.

Biletele pot fi achiziționate aici: http://ro.meet-magento.com/ticket-shop
Mai multe detalii despre eveniment: http://ro.meet-magento.com

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *