Mici rușini!

Cu toții, în anumite momente intime am experimentat tot soiul de situații care mai de care. Și ne-am simțit stânjeniți. Pentru a vă ajuta să treceți peste ele, aș vrea să vă povestesc de unele cu adevărat….piperate. Să vedeți atunci cum veți zâmbi ușurați când vă veți aminti de voi :D

Un bărbat din Malaezia, care urma să se căsătorească, s-a gândit să se asigure că soția sa nu îl va părăsi, așa că a apelat la o mărire de penis..home made. Și-a băgat o bilă în organ, pentru a îl trage în jos și implicit a-l mări. Totul bine și frumos până când a ajuns la spital cu o ditamai infecția și nunta reprogramată :D

O stripteuză din Australia a reușit să cam reorganizeze o nuntă. Cum? Foarte simplu. L-a violat puțin pe cavalerul de onoare. Cu vibratorul :D Probabil l-a rugat frumos înainte. Nu a vrut, el a avut de pierdut!

Trăiești în Uganda și te suspectează nevasta de infidelitate? Nimic mai simplu. Se ia una bucată cuțit și se taie fără milă una bucată penis. Dacă ai timp să mai ajungi la spital să ți-l pună la loc, bine. Dacă nu, asta e! Cel puțin un bărbat asta a pățit! El a fost un norocos, și l-au reparat la timp, oferindu-i și garanția că se va bucura în continuare de plăcerile carnale oferite de organul tăiat, însă alții n-au avut norocul lui!

Citeste si:  Rishi Sunak: Sotia noului premier britanic are o avere colosala!

PS:Ultimul caz prezentat mi se pare unul de o corectitudine ieșită din comun! Eu mai puneam și miere pe deasupra și chemam urșii!

Sursa: Libertatea

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

7 thoughts on “Mici rușini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *