Motorola Droid Bionic

Despre tehnologia Droid Bionic descoperiţi mai multe aici. Acum a venit momentul să prezentăm şi un telefon ce dispune de o astfel de tehnologie.

Este vorba despre Motorola Droid Bionic, lansat în luna septembrie a acestui an. Din păcate, indisponibil în magazinele din ţara noastră, doar în reţeaua Verizon, de unde poate fi cumpărat la un preţ începând cu 199$. Dar, să vedem cu ce se lauda un astfel de terminal.

Motorola Droid Bionic vine cu un procesorul dual core Cortex A9, la o frecvenţă de 1.2GHz, memoria RAM de 1 GB, o diagonală a display-ului de 4,3 inch, cele două camere, una de 8 megapixeli, capabilă să filmeze şi în format FULL HD şi una secundară, de 2 megapixeli, ideală pentru videoconferinţe. De asemenea, telefonul vine cu suport 4G şi wireless pentru conectarea la internet, sistemul de operare Andorid 2.3.4 (Gingerbread) şi posibilitatea de a naviga pe site-uri ce sunt realizate în HTML5.

[starratingmulti id=1 tpl=12 style=’darkness’ size=’16’ average_stars=’darkness’ average_size=’16’]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *