Noua reclamă la McDonald’s pentru Big Mac

Noua reclamă de la McDonald’s pentru Big Mac mi se pare a fi simpatică dar nu pot fi pro 100% datorită faptului că mi se pare prea dusă la extrem prin folosirea unuia dinre cel mai reuşite şi enigmatice zâmbete din istorie. 
Să asociezi zâmbetul lui Mona Lisa cu Big Mac-ul ..mi se pare un NO NO.

Voi ce părere aveţi despre această reclamă:

Have a break..have an AD BREAK!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

10 thoughts on “Noua reclamă la McDonald’s pentru Big Mac

 1. Exact la asta ma gandeam si eu cand am vazut-o. Un mare NO NO NO, cred ca cineva ar trebui sa se autosesizeze la chestii de astea, nu mi se pare amuzant deloc!

 2. Poate fi şi o încercare de lărgire a publicului-ţintă pentru produsele respective. Personal nu mi se pare chiar nimerită asocierea.

 3. Poate fi asemanat cu campania romtelecom din aceasta iarna cand s-au asociat jingle-uri publicitare cu linia melodia a unor colinde cunoscute… Eu asta nu o numesc creativitate ci mai degraba lispa de creativitate.

 4. Cu siguranta asta este dar asa cum spuneam si in comentariul de mai sus o consider o lipsa de creativitate desi unii ar putea sa ma contrazica spunand ca este o parodiere sau altceva..

 5. Nu e cine stie ce :D… Dar uite, chiar si prin acesta publicitate negativa (aproape), afla mai multa lume, deci zic ca si-au atins scopul!

 6. DA..1. Se va retine reclama, alea bune si alea proaste se retin.
  2. Chiar daca e o insulta adusa operei de arta si celor care o indragesc si urasc macarea fast food-ul, este o idee originala si buna.
  3. Nu-mi place dar sa recunoastem, nu e o idee proasta!

 7. Si cea de la inceput si cea de la sfarsit fac parte din aria "La Gioconda – Dance Of The Hours"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *