Pensiunea Ester – Cluj-Napoca

De câte ori nu ți s-a întâmplat să ajungi într-un oraș nou și să ai nevoie de un loc de cazare, însă fără a avea nici cea mai mică idee unde și cum să cauți. Pentru început, vă vom povesti despre Pensiunea Ester din Cluj-Napoca. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, astfel că veți fi cu adevărat mulțimiți de serviciile oferite la prețuri foarte bune. Pentru a susține această afirmație, aș dori să vin și cu câteva exemple în acest sens.

  • Cameră single – 90 lei/zi
  • Cameră dublă – 100 lei/zi
  • Cameră cu 3 locuri – 150 lei/zi

Facilitățile oferite de această pensiune sunt unele pe care le veți găsi în orice alt loc: cablu TV, Internet Wi-Fi, camere cu balcon, parcare supravegheată video.

Camerele sunt foarte curate și vă vor oferi cu siguranță un sentiment de confort și liniște. Personalul este cât se poate de deschis dorințelor și nevoilor voastre, pentru a vă oferi un sejur frumos și de neuitat. Poziționarea acesteai foarte aproape de centrul orașului, vă va înlesni vizitarea Clujului și a tot ce vă poate oferi el.

Sperăm că vizita dumneavoastră nu se rezumă doar la accesarea site-ului nostru web. Aşteptăm cu mare drag sa treceţi pragul pensiunii noastre ori de câte ori doriţi. Suntem siguri că o să aveţi o şedere plăcută la noi şi o sa vă relaxaţi pe deplin, indiferent de scopul vizitei dumneavoastră în Cluj-Napoca.

In cazul în care ajungeți în Cluj-Napoca vă recomandăm cu căldură să treceți pragul acestei pensiuni, și dacă v-a plăcut, povestiți-ne și noua :)

Adresă: Str. Prof. Marinescu, nr 33, Cluj-Napoca

Telefon: fix: 0264-33-33-40

mobil: 0743-54-38-44; 0745-19-38-47

Internet: www.pensiuneaester.ro

Facebook: aici

 

 

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Pensiunea Ester – Cluj-Napoca

  1. Unul din cele mai importante atuuri pe care le are Pensiunea Ester este echipa, adica oamenii care lucreaza si-ti ofera servicii. Chiar daca este o pensiune de 2 stele caldura cu care te primesc face toti banii :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *