3 carti excelente pentru a invata hipnoza

Metoda eficienta si benefica, hipnoza se afla, in ziua de azi, in centrul tuturor preocuparilor. O regasim in special in medicina alternativa unde permite tratarea unui numar mare de afectiuni, dureri si tulburari anxioase in special. Datorita acestei eficiente impresioante, numeroase sunt persoanele dornice sa afle mai multe lucruri despre hipnoza, al carei eficaciente nu mai trebuie demonstrata. In randul numeroaselor opere despre hipnoza exista careva care ar trebui sa iti retina atentia. Vrei sa le descoperi? Atunci citeste randurile de mai jos.

Alan Andre – Hypnose: Comment apprendre l’hypnose et l’autohypnose étape par étape

Detinerea unei carti despre hipnoza se dovedeste a fi un lucru necesar pentru a descoperi aceasta pratica in profunzime. Aceasta carte le ofera celor care vor sa invete mai multe lucruri despre hipnoza raspunsuri clare, concise si precise la numeroasele intrebari pe care si le-au pus cu privire la hipnoza. In 87 de pagini, autorul cartii, Alan Andre, dezvaluie numeroase informatii importante despre hipnoza, despre principiile acesteia, pentru a le permite novicilor sa invete mai multe lucruri despre fundamentele acesteia dar si despre functionarea acesteia. Marele merit al acetei opere este ca autorul ne vorbeste depsre hipnoza etapa cu etapa. Un lucru care ii permite cititorului sa intre in universul hipnozei pentru a descoperi lucruri pur si simplu uimitoare. Daca vrei sa afli mai multe lucruri despre hipnoza si autohipnoza, atunci aceasta carte este cea mai potrivita.

Citeste si:  Cinci carti de citit pe plaja

Un jour, une hypnose – Samy Boudeliou

Daca esti in cautarea unei carti care sa iti ofere toate secretele hipnozei opera intitulata Un jour, une hypnose este ceea ca cauti. In 316 pagini, Samy Boudeliu, autorul acestei carti, ne dezvaluie tot ce trebuie sa stim depsre hipnoza. Si vom intelege rapid de ce aceasta carte a devenit favorita hipnoterapeutilor din intreaga lume. Limbajul abordat este unul simplu si accesibil tuturor. Pentru a invata hipnoza, opera prezenta constituie o referinta deoarece se diferentiaza de celelalte opere care au tendinta sa se focalizeze pe teorie.

Marea carte a hipnozei

Ce este hipnoza? Ne putem autohipnotiza? Cum se deruleaza o consultatie in cabinetul unui hipnoterapeut? Exista riscuri? Am putea sa hipnotizam pe toata lumea? Cat de repede am putea invata hipnoza? Iata o multime de intrebari despre hipnoza pe care orice incpator in acest domeniu si le-ar putea pune. Pentru a raspunde la toate aceste intrebari, cea mai potrivita opera este Marea carte a hipnozei. Aceasta este cea mai potrivita sursa spre care te-ai putea indrepta. Redactata de catre Gregory Tosti, un medic si profesor universitar, aceasta carte de 454 de pagini te conduce in universul incredibil al hipnozei. Autorul propune aici o initiere ludica in tehnicile hipnozei si autohipnozei, a mecanismelor cognitive si conditiilor necesare pentru a practica aceasta arta exceptionala.

Citeste si:  Romane must-have scrise de Mary Higgings Clark

Daca iei decizia de a invata hipnoza, tine cont de faptul ca faci cea mai buna alegere cu putinta. Aceasta practica constituie solutia la un numar mare de probleme, in special tulburari de somn, stres, anxietate si numeroase alte probleme. Incearc-o si tu.

Sursa: https://la-boite-a-conseils.fr/sante-bien-etre/3-livres-pour-apprendre-hypnose-849/

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *