Plaja care iti da fiori, dar interesant de vizitat

A merge pe plaja este o idee asociata cu relaxarea, cu bucuria soarelui si incantarea marii, a valurilor care te delecteaza nu numai vizual. Un concediu de vis insa nu acelasi lucru se intampla cand vine vorba de plaja Maho. Situata pe o insula din Caraibe Maho Beach surprinde din toate punctele de vedere insa neasteptatul se refera la partea mai putin functionala a plajei.

Plaja Maho si farmecul ei

Pozitionarea ei face ca aeroportul din apropiere sa strice bucuria timpului petrecut pe plaja. De fapt poate fi considerata un real pericol. Avioanele care decoleaza vin de o apropriere ingrijoratoare asupra plajei, chiar deasupra ei la numai 15 metri distanta. Asta pentru ca pista aeroportului nu este  una destul de lunga pentru decolare iar timpul necesar tinteste la a zbura mai aproape de sol asupra locului vecin. Ar putea fi genul de imagine ireala si numai gandul in sine da fiori. Desigur cand nu esti in apropiere imaginea este una incomparabila.

plaja

O data cu prezenta unui avion la o distanta atat de mica de sol, de plaja numeroase pericole pandesc pe cei care totusi se aventuriaza pe plaja Maho. Ai impresia ca se spulbera totul caci furtuna de nisip este doar una din cauze. Si totusi prin unicitatea locului data de aeroportul din imediata apropiere turisti sunt in numar mare. Insa desigur nu este locul ideal de a-ti petrece clasica vacanta la mare insa dorinta de a imortaliza un moment pe care rar il vezi face ca aceasta zona sa fie frecventata anual de mii de turisti.

Citeste si:  Destinatiile care te vor face sa visezi in vara anului 2021

Cu un plus in ceea ce priveste turismul, combinat cu riscul la tot pasul plaja Maho devine o contrariere a naturii. Locul   in sine iti taie respiratia; cu magnificul culorilor, cu plaja intinsa si toata de un  nisip alb, cu cerul senin si marea de un azur rar intalnit. Si cum a te delecta pe o astfel de plaja nu este posibil macar splendoarea sa in fotografii atrage turistii.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *