Vinuri dulci spaniole

vinuri dulci

Vinurile dulci spaniole sunt cunoscute in intreaga lume, mai ales datorita varietatilor de Sherry dulce, la fel de bine ca si pentru Malaga, deliciosul Moscatel si vinurile rosii dulcii produse din struguri Garnacha. Poti descoperi o gama variata de vinuri bune pe tot intinsul Spaniei, fiecare regiune producand propria versiune de vinuri dulci.

Spania a ajuns foarte bine in ultimul timp, cu multe vinuri acum fiind pe piata bauturilor alcoolice. Oricum, pentru ca sunt foarte populare pe piata din Spania, cele mai dulci vinuri spaniole sunt destul de scumpe. Singurele vinuri de desert pe care vei da bani multi  sunt sherri-urile dulci si rare care au imbatranit perfect. Uite cateva dintre vinurile cele mai recunoscute  ale Spaniei.

Malaga. Vinurile de Malaga sunt populare inca de secole  si preotii catolici  le foloseau adeseori la altar. Oricum, dupa secolul 19, moda pentru vinurile dulci  si consumul din Malaga a scazut in mod dramatic. In ziua de azi, s-a reinoit interesul pentru vinurile dulci si pentru vinurile de desert, atat de mult incat Malaga din ziua de azi a devenit  un nume de brand cunoscut in Spania si in lumea intreaga.

Poti da de urma versiunilor moderne ale vinurilor Malaga inca din  urma cu mult timp, de la producatorul spaniol faimos de vinuri Telmo Rodriguez. Rodriguez a creat Molino Real (ceea ce inseamna moara regala), care este acum considerat unul dintre vinurile de top pentru desert  din Spania.

Citeste si:  5 motive pentru care tehnologia este importanta astazi. Testeaza!

La fel ca si in cazul tuturor vinurilor Malaga, producatorii de vin produc acest vin din struguri Pedro Ximenez si Moscatel, care au in egala masura adancime si complexitate a gustului. Malaga este una dintre cele mai vechi zone viticole din Europa si chiar daca aceasta zona are in jur de 16 vinarii intre satele Frigiliana si Velez, inca are foarte mult succes pe piata sa.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *