Ice age 4: Continental drift

Ice Age 4: Continental Drift ne aduce o nouă aventură a personajelor îndrăgite: Many cu familia lui, Diego şi Sid într-o comedie potrivită de urmărit cu copiii.
Foarte ingenios, scenariştii explică formarea continentelor prin nebunia veveriţei Scrat, care fiind mereu în căutarea ghindei mirifice, intră în tot felul de buclucuri, dar aduce şi mai mult haz poveştii.
Deşi apare doar de câteva ori de-a lungul filmului, cu rol mai mult moralizator sau să explice câteva lucruri importante (interesantă şi secvenţa finală cu analogia Atlantidei), întregeşte peisajul de animaţie.
Epoca de gheaţă stă să se destrame şi animalele trebuie să se reorganizez pentru a-şi găsi o nouă casă.
Prinşi pe o bucată de gheaţă şi aruncaţi în ocean, Many, Diego, Sid şi bunica lui, Eunice, întâlnesc o corabie fantastică făcută dintr-un iceberg, condusă nici mai mult nici mai puţin decât de o maimuţă pirat şi echipajul ei insolit, format din mamifere şi animale marine.
Naraţiunea filmică este mai complexă decât în celelalte filme din această serie. Intervin mai multe personaje: o balenă prietenoasă, rechini, sirene curioase şi ademenitoare, hârciogi luptători, popândăi, se adaugă tot felul de relaţii: iubiri efemere, prietenii puse la încercare, loialitatea în familie, toate personajele fiind foarte umanizate, un element cheie specific filmului de animaţie pentru a avea succes.
Filmul este foarte vesel, iar dialogul sclipitor, încercând să-i înveţe pe copii valorile esenţiale, dar pe de altă parte stârnind râsul la fiecare pas.
Vocile principale sunt Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, la care se adaugă Jennifer Lopez, Peter Dinklage, Seann William Scott, Patrick Stewart, Simon Pegg, Josh Gad, Nick Frost şi mulţi alţii.
Răcoriţi-vă măcar cu gândul! :)

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Ice age 4: Continental drift

  1. Haha! Abia astept sa il vad, primele trei au fost geniale si nici al patrulea nu pare mai prejos!

  2. Cati copii au fost la film, sala de cinema era asa colorata de vocile si rasetelelor… :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *