Să fiu mașină, nu zic ba, dar să fiu una bună

Cică ce aș vrea să fiu, dacă aș fi mașină 4×4. Păi, cum, domn’e, om nu mai merge? Recunosc, am vrut să fiu multe când eram mic, și acum mai vreau, dar mașină mai rar. Însă nu sună rău. Aș avea drept hrană doar combustibilul, drept adidași niște cauciuri mișto, ba chiar de iarnă când e cazul, și aș putea merge cu viteze mari. Viteza ca viteza, dar și dotarea 4×4 ar fi ceva.

M-au fascinat camionetele în copilărie, cele din filmele americane mai precis. Mari, zvelte, uneori rapide, îmi inspirau alura unui ghepard gata de atac, gata să cu cucerească drumul. Acum, aș alege să fiu o camionetă Toyota Hilux.

Aș avea sisteme de mers după cum îmi tună. Vreau ceva lejer, de plimbare lină, schimb pe 2WD și stau liniștit, rulez pe două roți. Vreau să calc pietre sub pneuri, să strivesc limite sub șasiu, schimb într-un 4WD și-s gata de aventuri pe drumuri nu tocmai cizelate. Pentru distracție aș putea să mă uit la filme sau să intru la un cinema în aer liber. Ca să nu mai spun că aș avea cale liberă la drive thru la McDonald’s, chiar dacă acele produse nu mi-ar astâmpăra foamea.

Articol scris pentru SuperBlog 2012

Citeste si:  Vreau și eu să scriu ”mama”

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *