Tom face un gest inedit, pentru că a fost părăsit

Tu cum reacționezi când persoana iubită e părăsește?

Tom Frankenburg, un profesor de muzică în vârsta de 22 de ani, din Nottingham, plătise pentru o vacanta de vis alături de iubita lui, în Malta. Când femeia l-a părăsit, tânărul a decis să dăruiască sejurul. Pur și simplu nu exista o persoană cu care să vrea cu adevărat să meargă. Dar nici nu a vrut sa facă un asemenea cadou oricui. Așa că i-a ales pe Stuart și Dawn.

Stuart a fost mult timp în comă, după ce a fost atacat pe strada și și-a revenit foarte greu după trauma traită. A trebuit sa învețe din nou să vorbească, să mănânce și să meargă. Soția a participat la concurs cu povestea lor, și au câștigat!

Tom explică de ce nu a insistat pe ideea de a vinde biletele:  „Trăim într-o lume în care oamenii suferă, sunt războaie, nu există egalitate și am vrut sa schimb ceva. As vrea ca mesajul meu sa va inspire si sa schimbați și voi câte ceva, oricât de neînsemnat ar fi. Împreună putem face o lume mai bună!”   

Sursa

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Tom face un gest inedit, pentru că a fost părăsit

  1. Povestea cuplului care a castigat e emotionanta. Tot respectul si pentru Tom: a reusit sa treaca printr-o experienta trista intr-un mod unic, putin haios, facand o fapta buna.

  2. Asa este! Cand am gasit povestea, am crezut in prima faza ca „gestul socant” cum era descris acolo, reprezinta cine stie ce razbunare. Dar uite ca omul e mai presus de asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *