Cele mai importante produse de care aveți nevoie pentru realizarea manichiurilor moderne!

Cele mai importante produse de care aveți nevoie pentru realizarea manichiurilor moderne

Manichiurile moderne sunt deosebite! Frumos și corect lucrate, reușesc cu succes să atragă toate privirile asupra noastră. Sunt disponibile în prezent atât de multe decoruri și compoziții încât, este practic imposibil să facem repede alegerea cea mai potrivită.

Pentru a fi perfecte, manichiurile și pedichiurile moderne au nevoie de câteva produse de foarte bună calitate. În primul rând, va fi nevoie de soluții pregătitoare profesionale și de un foarte bun gel pentru construcție.

Stiliștii profesioniști cunosc deja acest lucru, din experiența lor de zi cu zi.

Soluții pregătitoare profesionale comercializate de magazinul online Evoque.ro

Evoque.ro este un important distribuitor din România care comercializează doar produse profesionale și semiprofesionale pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri experimentate. Produsele incluse în oferta acestui magazin online complex sunt de foarte multe tipuri: geluri pentru construcții, oje semipermanente, pudre acrilice, soluții de tip Primer, Bază sau Top, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții pentru degresare, acetonă, decoruri unghii, tatuaje unghii, accesorii și ustensile, aparatură modernă, dezinfectante, etc.

Orice manichiură modernă are nevoie în primul rând de soluții profesionale pregătitoare. Cele mai importante sunt soluțiile de tip Primer, soluțiile de tip Bază și cele de tip Top. Cu ajutorul acestor soluții se pregătesc unghiile pentru aplicarea ojelor de tip semipermanent sau pentru aplicarea gelurilor pentru construcție care vor da forma finală a unghiei, acoperind într-un mod foarte eficient, toate imperfecțiunile.

Peel Off BaseCoat CANNI 18 ml

Este o soluție al cărui rol principal este acela de a oferi rezistență îndelungată unghiilor tehnice. Este un produs profesional CANNI care se aplică la începutul manichiurii. Va fi nevoie să degresați foarte bine unghiile și va trebui să fiți atenți, deoarece nu trebuie atinse cuticulele sub nici un fel de formă. Se va usca cu ajutorul lămpilor speciale UV. Timpul de uscare este de aproximativ 120 de minute.

Produsul are un termen de valabilitate de 12 luni, începând cu momentul deschiderii flaconului. Pentru început se va pregăti unghia naturală sau cea artificială cu bufferul. Apoi va trebui să aplicați un strat de soluție Primer. Abia după acest strat, care va trebui să fie foarte bine uscat, se va aplica și stratul de BaseCoatCANNI. După acest strat puteți aplica gelul pentru construcție, fără nici un fel de probleme.

În oferta magazinului online Evoqe.ro veți găsi foarte multe soluții pregătitoare, fabricate de către producători diferiți, renumiți însă pentru calitatea produselor lor în foarte multe țări din lume și din Europa.

Vă recomandăm cu încredere și gama de geluri pentru construcții. Sunt produse la fel de importante ca și soluțiile pregătitoare, de ele depinzând rezistența și aspectul manichiurilor și pedichiurilor. Saloanele de manichiură mai pot fi interesate și de aparatura modernă inclusă în oferta Evoqe.ro. De aici puteți comanda freze unghii, lămpi UV, sterilizatoare, pungi pentru sterilizare și multe tipuri de accesorii și ustensile pentru manichiuri. Oferta se adresează și persoanelor private care își îngrijesc singure unghiile acasă.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *