Şcoli de şoferi din Bihor

Numărul şcolilor de şoferi din judeţul Bihor este mare, dar gradul de promovabilitate al elevilor acestora diferă de la 4,76% la 50%. Este adevărat că ţine şi de elev ca să ia examenul, nu doar de instructor, dar de la şcoala de şoferi porneşte totul: elevul se înscrie şi este anunţat când au loc şedinţele cu instructorul şi orele de legislaţie. Orele de legislaţie îi pregătesc pe elevi pentru prima probă de la examenul auto, sala, unde vor rezolva chestionare online. Este o listă cu scoli de soferi pe www.ODAT.ro.

Din diferite motive, cel mai mic număr de candidaţi examinaţi, declaraţi admişi la examenul de şoferi, a fos înregistrat la şcolile Avrona (4,76 %), Colegiul Tehnic Unirea Ştei (22,54%), Auto Cociubei (25,45%), Auto Goldis (27,86%) şi Panetirom (29,13%), conform unui raport pentru anul 2013 al DRPCIV.

Şcoli de şoferi bune din Bihor

Ges Impex este o şcoală de şoferi ai cărei 41,03% dintre elevi au promovat examenul auto. Cei mai buni instructori sunt Gall Csaba şi Chis Daniel.
Rezultate bune s-au înregistrat şi în cadrul şcolii Perte Drive Test (41,50%). Dintre instructorii săi, Stanciu Florin Samuel şi Perte Emil au avut cei mai mulţi elevi care au obţinut permisul auto.
Zach Co a avut, de asemenea, rezultate satisfăcătoare, 43,82% dintre elevii săi devenind oficial şoferi. Doi dintre cei mai buni instructori ai şcolii sunt Anderson Flavius Claudiu Cristian şi Zach Dumitru.
Cel mai mare grad de promovabilitate, 50% dintre elevi, a fost înregistrat la Şcoala de Poliţie „Avram Iancu”. Peste jumătate dintre elevii instructorilor Marian Octavian şi Lazau Florin Lucian. Totuşi, ar trebui menţionat că în 2013 a avut un număr total de 12 elevi care s-au înscris la examenul auto, în timp ce Ges Impex a avut 602 elevi examinaţi, Perte Drive Test – 306 elevi, iar Zach Co – 89 elevi.

O listă cu şcoli de şoferi din alte judeţe se găseşte aici.

Examenul auto în judeţul Bihor:
Sediul S.P.C.R.P.C.I.V. Bihor este pe strada Dunării nr. 2 din Municipiul Oradea, între Casa de Pensii şi Centrul Militar. Detalii despre planificarea examenului auto se pot obţine la numărul de telefon 0259-403-254. Programul serviciului din cadrul primăriei este de luni până joi de la ora 8 până la ora 4, iar vineri este program scurt, de la 8 la 12. Pentru audienţe se merge miercuri, între orele 12-3.

În general, dacă un elev nu se simte încă pregătit după ce termină şedinţele cu instructorul, poate achiziţiona ore suplimentare. În ceea ce priveşte sala, cu cât rezolvă mai mult chestionare DRPCIV înainte de examenul oficial, cu atât mai bine.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *