Aventuria! Strigaţi ura pentru troller!

În timp ce scriam titlul acestui articol mă gândeam la animaţia cu Mickey Mouse de pe Disney Junior. Dar hai să nu vorbim de asta.

Aş vrea să povestesc o păţanie absolut amuzantă. Ţin minte că eu cu colegii de liceu am pregătit din timp o vacanţă la munte. Şi desigur că am preferat să mergem cu trenul, fiind o gaşcă mare (în jur de 20 de inşi). Şi ca în orice gaşcă de liceeni neliniştiţi am avut milioane de bagaje la noi, că ne-am gândit că ăia în Sinaia nu au magazine pe acolo, de parcă am fi mers în satul fără oameni.

Desigur că am avut un coleg mai binevoitor care a preferat să meargă cu maşina ca să poată căra toate trollerele noastre, dat fiind faptul că aveam un troller mare cu mâncare, un troller şi mai mare cu băutură, un troller frigorific cu carnea îngheţată pentru grătar, şi un bagaj cu boxe şi cu două laptopuri. Deci vă daţi seama că ne era imposibil să cărăm doar noi atâtea bagaje, mai ales că fiecare avea cel puţin un bagaj măricel cu haine. Noi fetele, că eram mai deosebite aveam două.

Şi am stat noi să facem măsurătorile în maşina colegului şi ne-am trezit că un troller rămâne pe dinafară pentru că era prea mare cel cu băutură şi nu încăpeau două în portbagaj.

Citeste si:  Sisteme de supraveghere business

Şi desigur că orice grup are câte un geniu care a venit cu cea mai tare soluţie. Hai mă să închiriem o cutie portbagaj de la Aventuria! Eu nu ştiam ce să zic. Mă gândeam că or fi super scumpe şi că tre să punem o grămadă de bani. Însă am găsit o cutie specială pentru trollerul care nu încăpea în portbagaj, şi anume Thule Pacific 100 care a fost perfect pentru maşina colegului nostru.

Nu ne gândeam noi că vom găsi o soluţie aşa rapidă şi ieftină pentru o vacanţă reuşită. Şi am plătit şi puţin pentru ea. Am închiriat-o pentru 2-4 zile cu tot cu bare şi ne-a costat în total 190 de lei, adică aproape 10 lei de fiecare, asta să nu îl lăsăm pe colegul nostru să plătească totul.

Şi iată că cu ajutorul celor de la Aventuria am salvat o vacanţă care părea distrusă de un troller.

Acest articol este scris pentru Super Blog 2012.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *