Scrisoarea unei mame blonde

Draga fiule,

Îţi scriu aceste rânduri ca sa ştii că îţi scriu. Dacă primeşti această scrisoare înseamnă că a ajuns cu bine. Dacă nu o primeşti, atunci să mă anunţi pentru a ţi-o mai timite o dată. Îţi scriu încet pentru că ştiu că tu nu citeşti prea repede.

Acum câteva zile tatăl tău a citit că marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanţă de un kilometru de casă. De aceea ne-am hotărât să ne mutăm mai departe. Noua casă este minunată; are şi masină de spălat, dar nu ştiu sigur dacă merge. Ieri, am băgat lenjeria în ea, am tras de manetă, şi de-atunci n-am
mai văzut-o. Vremea pe aici nu e foarte rea. Săptămâna trecută n-a plouat decât de două ori. Prima dată, ploaia a tinut 3 zile, a doua oară 4 zile.
A propos de vesta pe care o voiai, unchiul Petre mi-a spus că dacă o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o să coste mai mult; atunci am tăiat nasturii şi i-am pus în buzunar. În sfârşit, l-am îngropat pe bunicu ; l-am găsit când ne-am mutat. Era în dulap din ziua în care a câştigat la De-a v-aţi ascunselea. Să-ţi mai zic că alaltăieri, a  explodat bucătăria şi tatăl tău şi cu mine am ‘zburat’ din casă. Ce emoţie! a fost pentru prima dată după mulţi ani când tatăl tău şi cu mine ieşim împreună undeva. A venit doctorul să vadă dacă suntem în regulă, şi mi-a pus un tub din sticlă în gură. Mi-a zis să nu vorbesc 10 minute. Tatăl tău s-a oferit să cumpere tubul acela.

Şi dacă tot vorbim de taică tău, te anunţ că şi-a găsit de lucru, e foarte mândru de asta. Lucrează peste aproape 500 de oameni. L-au angajat să tunda iarba în cimitir. Sora ta Julia, cea care s-a căsătorit cu soţul ei, a născut în sfârşit, dar nu ştim încă sexul copilului. N-aş putea încă să-ţi spun dacă eşti unchi sau mătuşă.
Taică tău a întrebat-o pe sora-ta Lucia dacă mai este însărcinată. Lucia i-a zis că da, în 5 cinci luni de-acum; atunci taică tău a întrebat-o dacă era sigură că era al ei. Ea i-a spus sigură că da. Ce fata sigura, câtă mândrie! Aşa fată, aşa tată!

Vărul tău Paul s-a casătorit şi se roaga în fiecare zi în faţa soţiei lui. E fecioară!
Dimpotrivă, nu l-am mai văzut pe unchiul Vasile, ăla care a murit anul trecut… Cel mai rău e fratetu ăla mic, Ionuţ. A încuiat maşina şi a lăsat cheile înăuntru. A trebuit să se ducă până acasă să aducă dublura ca să ne scoată pe toţi de acolo.
Bine, fiule. Nu pot să-ţi trec adresa pe plic pentru că n-o ştiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresă. Dacă o vezi pe Margareta, transmite-i salutările noastre. Dacă n-o vezi nu-i spune nimic.
Mama ta care te adoră,
Antoaneta

P.S. Aveam de gând să-ţi pun şi nişte bani, dar deja am închis plicul.

via mail.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *