Cele mai bune pluginuri pentru WordPress in 2020

Sa alegi cele mai bune pluginuri WordPress pentru site-ul tau Web, poate sa fie uneori, un lucru destul de dificil. Numarul considerabil de pluginuri premium sau gratuite este unul destul de mare si informatiile care cirucla despre ele foarte multe.

In acest articol vei gasi o colectie cu cele mai bune pluginuri pentru WordPress care te vor ajuta sa castigi timp si sa te asiguri de faptul ca ai cele mai bune pluginuri instalate.

Yoast Seo. Este un lider in domeniu, cel mai bun atunci cand vorbim despre optimizarea pentru motoarele de cautare. Este un plugin gratuit care cuprinde numeroase functionalitati mai ales pentru planurile de site-uri XML, modelele de titluri sau meta descrierile. De asemenea, va analiza tot ceea ce apare in continutul tau.

Thrive Leads. Thrive Leds este un plugin popular atunci cand vorbim despre lista pluginurilor de constructie. Este creat pentru a te ajuta sa iti dezvolti lista de difuzare si sa maresti conversiile inspre site-ul tau, indiferent de obiective.

Thrive Leads este un plugin premium cu preturi care incep de la 67 de euro pentru licenta sa. Mai  poti sa alegi o alta alternativa, OptinMonster cu functionalitati superioare.

Akismet. Spamul poate sa fie o mare problema pentru site-uri. Te face sa pierzi resurse si bani. Dar acest plugin gratuit antispam este de mare ajutor. Va filtra comentariile de spam si pingback-urille. Functioneaza gratuit pentru blogurile personale, dar va trebui sa platesti pentru el daca ai un site comercial.

Citeste si:  Cele mai bune pagebuilders WordPress pentru 2023

Sucuri. Sucuri este un plugin premium care iti asigura siguranta. Asigura o supraveghere 24 din 7 a site-ului tau, un firewall bazat pe cloud si eliminarea programelor suspecte.

Short Pixel. Este cea mai buna alegere atunci cand vrei sa optimizezi anumite imagini si care se concentreaza pe facilitatea in utilizare. Nu numai ca poate fi folosit gratuit in limita a 100 de imagini pe luna, dar mai ofera si o multime de alte functionalitati.

WP Rocket. Este un plugin pentru cache, asta inseamna ca poate accelera incarcarea paginilor din Word Press. Dar asta nu este totul. Are multiple functionalitati pentru a ameliora performanta site-ului tau.

Imagify. In medie, imaginile reprezinta in jur de 50% din greutatea totala a unei pagini web. Si ele se incarca cel mai greu, durand destul de mult timp. Si daca ocupa prea mult sau sunt prea mari, va trebui sa folosesti acest plugin pentru a le optimiza.

Social Warfare. Este foarte usor de utilizat si va permite utilizatorilor tai sa partajeze conitnuturile tale pe retelele sociale.

Redirection. Este un plugin de referinta care trebuie neaparat instalat, daca nu ai facut-o deja. Este un plugin care permite crearea de pagii 301. De fiecare data cand vrei crea sau suprima un continut va trebui sa faci o redirectionezi o pagina 301 pentru a semnala aceasta motoarelor de cautare si pentru a pastra referintele.

Citeste si:  Cum se analizează corect un blog

Elementor. Daca debutezi in crearea de site-uri sau nu te descurci cu ceea ce trebuie sa faci, acest plugin este de mare ajutor. Si te va ajuta sa castigi foarte mult timp.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *