Despre site-urile generatoare de trafic

Un articol foarte util despre aşa zisele generatoare de trafic am găsit pe idedesign.ro.Un articol din care vom afla scurt şi la obiect ce înseamnă:
Un site generator de trafic:

Site-uri care îţi trimit trafic pe site-ul tău.Traficul apare de la alţii ca şi tine care dau să navigheze prin interfaţa site-ului generator de trafic să câştige credite pentru site-urile lor.
Deci în idee ăla vede site-ul tău şi primeşte credite de la tine că ţi-a văzut site-ul, credite care le foloseşte pentru site-ul lui înscris tot acolo, apoi tu ai să faci exact acelaşi lucru, ai să te uiţi la site-urile altora ca să câştigi credite să-ţi bagi pe site-ul tău. În idee un circuit închis în care toată lumea, la prima vedere, câştigă.

Ce înseamnă “bounce rate”:

Bounce rate este exact ce înseamnă, cât de repede zboară un vizitator de pe site-ul tău. Cu cât stă mai mult cu atât e mai bine, cu cât stă mai puţin cu atât mai rău pentru tine, pentru că în principiu google o să te penalizeze.
Bounce rate e folosit de google pentru a “analiza” cât de bun e site-ul tău, cât de relevant e ce e acolo în relaţie cu cuvintele cheie şi alte setări ce ai mai făcut tu pe acolo.

Cum te poate lua Google drept “ţepar” :

Deci lumea vine şi pleacă imediat, asta trebuie să reţineţi, ceva de genul ai o uşă superbă în faţă pe care scrie că se oferă o masă caldă gratuită, deschizi uşa şi dai de un tomberon şi ai fugit, la fel ca tine păţesc alţii 99 şi toată lumea începe să zică la alţii că acolo e ţeapă.

Pentru o mai bună înţelegere a sistemului vă recomand să citiţi postarea pe blogul ideadesign.ro – link

Concluzia: Cele mai bune metode de a avea cât mai multe vizite pe blogul personal este conţinutul original şi de calitate, postări zilnice, o promovare care să nu fie agresivă- într-un cuvânt, multă muncă. Iată şi dovada! – link

PS.Voi reveni într-o altă postare cu câteva metode recomandate pentru a avea un blog cât mai bun.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Despre site-urile generatoare de trafic

  1. Am folosit un astfel de generator de trafic in urma cu ceva vreme pentru un site gen tv-online. La inceput am observat o crestere a traficului venit de pe motorul de cautare google, dar dupa aproximativ 2 luni a scazut la loc si am fost penalizat urat de alexa.com care mi-a aruncat site-ul undeva pe locul 20.000 + :)
    Nu stiu de ce si cum a influentat generatorul de trafic chestiile astea dar am retinut ca nu e bun

  2. Acum am aflat si eu e prima data cand aud de asa site-uri.Sunt un fel de trainer pentru trafic ca sa zic asa.Chestia asta e buna de verificat daca vrei sa cumperi un site ca sa nu iti iai teapa :))

  3. Continutul original si backlink-urile(mai sunt?) naturale au fost aproape dintotdeauna o sursa buna de trafic si o metoda buna de-a creste in ochii (ne)simtitului Google aka Crescatorul de pinguni infectati :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *